Už je to skoro za dveřmi. Co? Začátek společné přípravy volejbalistek VK Prostějov na novou sezónu 2023/24. Ženské A-družstvo hanáckého klubu do ní vstoupí v úterý 1. srpna odpoledne v hale Národního sportovního centra PV.

Bude u toho většina členek hráčského kádru kromě reprezentantek České republiky a Slovenska chystajících se na mistrovství Evropy, také nový hlavní kouč Michal Matušov, který přišel ze Slávie EU Bratislava, a rovněž všichni další členové realizačního týmu a generální manažer Miroslav Čada.

Ve stejný den – tedy první srpnové úterý – zahájí klubovou přípravu na nadcházející soutěžní ročník též mládežnické volejbalistky vékáčka věkových kategorií juniorek, kadetek, starších žákyň i mladších žákyň pod vedením trenérů Aleše Nováka, Markéty Chlumské, Solange Soares a spol.

Veškeré podrobnosti o tréninkovém programu, plánovaných soustředěních či přátelských zápasech a turnajích prostějovských žen i mládežnic přineseme v obsáhlých článcích, jež budou součástí příštího vydání Večerníku v pondělí 31. července.