„Samozřejmě přípravy jsou v plném proudu. Připravujeme jednak volební program, který je už téměř hotový, a pracujeme na dalších potřebných materiálech. Předvolební kampaň probíhá již od konce minulých voleb. Pro město pracujeme naplno celé čtyři roky.

Pro všechny zájemce jsme připravili několik soutěží – kvízů, které běží na našem facebooku. Musím říci, že zájem je velký. Všichni úspěšní účastníci soutěží postoupí do závěrečného slosování. Odměnou budou hodnotné ceny, které předáme na závěrečném koncertu na náměstí dne 20. září. V sobotu 28. května pořádáme také Den dětí U Rockyho vedle krasického aquaparku. Děti se mohou těšit na hry, odměny i na diskotéku,“ uvedl první náměstek primátora Prostějova a lídr hnutí PéVéčko Jiří Pospíšil.

Ten se ovšem prozatím zdráhá zveřejnit více jmen z připravované kandidátní listiny. „Kandidátku dolaďujeme a myslím, že tak jako v minulých letech na ní máme známé a velmi kvalitní osobnosti. Co mohu prozradit ke kandidátce? Po dohodě budu lídrem za naše PéVéčko v letošních komunálních volbách já,“ prozradil stručně Jiří Pospíšil.

 

Podrobné zpravodajství ke komunálním volbám najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vychází v pondělí 23. května