Páté pokračování pro vás připravil PROSTĚJOVSKÝ Večerník, který od počátku května mapuje aktuální situaci uvnitř politických stran a hnutí, které se připravují na komunální volby v Prostějově. Ty se uskuteční v pátek 23. září a v sobotu 24. září, ovšem už nyní všechny politické subjekty pilně pracují jak na sestavování kompletních kandidátních listin, tak na prvních akcích v rámci svých předvolebních kampaní.

Dnešní část seriálu KOMUNÁLNÍ VOLBY 2022, který v první fázi potrvá do startu letních prázdnin, aby se pak na stránky nejčtenějšího regionálního periodika vrátil zhruba v polovině srpna, je zaměřena na aktuální akce, které se udály na území Prostějova. Nechybí ani prezentace jednotlivých subjektů.

Příště na chvíli statutární město opustíme a vydáme se do regionu. Konkrétně máme v plánu zjistit, jaká je situace v Konici, Kostelci na Hané, Plumlově a Němčicích nad Hanou. A v budoucnu se zaměříme i na menší městyse a obce z celého Prostějovska.

 

Podrobné zpravodajství ke komunálním volbám najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vychází v pondělí 6. června