Hnutí ANO 2011 ve spolupráci s PROSTĚJOVSKÝM Večerníkem vám už pátý měsíc přináší poznávací soutěž pro občany města, která běžela i během letních prázdnin a pokračuje také po startu začátku školního roku! Cílem je zábavnou formou připomenout důležité okamžiky z historie Prostějova a upozornit na zajímavá místa i osobnosti, které jsou s naším městem spojeny. Aktuálně vyhlašujeme v celkovém souhrnu již dvaadvacáté kolo.

O co přesně v této soutěži jde? Každý týden až do konce září se na stránkách Večerníku objevuje jedna otázka. Je na čtenářích, aby na ni nalezli správnou odpověď a tu zaslali buď korespondenčně na adresu Večerníku, nebo využili formuláře pro elektronickou odpověď na webu ano-prostejov.cz/soutez.

Soutěžící může zaslat pokaždé pouze jednu odpověď. Na konci každého měsíce je ze správných odpovědí zaslaných za týdenní kola v daném měsíci soutěže vylosován šťastný vítěz či vítězka, kteří obdrží jako cenu vyhlídkový let nad Prostějovem. Vítěz či vítězka závěrečného zářijového losování pak získá tandemový seskok padákem. Celkem tedy bude vylosováno minimálně šest šťastlivců. Na koho se tedy po dvou slosováních usměje štěstí ještě v červnu, červenci a srpnu, ten se podívá na město z paluby letadla. Kdo vyhraje závěrečné klání, bude si moci skočit padákem, na tandemovém seskoku jej bude doprovázet zkušený parašutista zvaný tandem pilot. A jeden vítěz obdrží i CELOROČNÍ PŘEDPLATNÉ PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. Obě jména zveřejníme na konci celé soutěže, kdy má proběhnout slavnostní slosování čtyřměsíčního klání!

OTÁZKA PRO DRUHÉ ZÁŘIJOVÉ KOLO:

JMENUJTE ALESPOŇ JEDNOHO ZÁSTUPCE HNUTÍ ANO 2011 V AKTUÁLNÍM VEDENÍ MĚSTA PROSTĚJOVA?

 

Písemné odpovědi v obálce označené „SOUTĚŽ ANO 2011“ můžete posílat znovu do konce tohoto týdne na adresu PROSTĚJOVSKÝ Večerník, Vápenice 19, 796 01 Prostějov. Pokud dáváte přednost elektronické formě, zasílejte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo zadejte odpověď ve stejném termínu do odpovědního formuláře na adrese ano-prostejov.cz/soutez. Učinit tak musíte do pátku 16. září, 12.00 hodin.