Už jen naprosté minimum času zbývá stranám i hnutím kandidujícím do městských a obecních zastupitelstev na to, aby přesvědčily své potenciální voliče. A posledních pět dní mají také voliči čas k tomu, aby si rozmysleli, komu dají své hlasy a tím i důvěru, aby je v následujících čtyřech letech zastupovali ve vedení měst a obcí.

Už tento pátek 23. září ve 14.00 hodin se otevřou volební místnosti a tím budou zahájeny komunální volby 2022. Volit se bude i v sobotu 24. září, kdy se místnosti se uzavřou v tento den ve 14.00 hodin a vzápětí dojde na sčítání hlasů. Už v odpoledních hodinách pak budeme znát první dílčí výsledky, ty konečné se očekávají zhruba okolo sobotní osmnácté hodiny.

Redakce PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku v dnešním čísle kromě speciální volební přílohy přináší i ve standardním vydání spoustu informací nejen o kandidujících politických subjektech i jednotlivých kandidátech usilujících o mandáty zastupitelů, ale též množství informací, které voliči potřebují ke zdárnému průběhu voleb.

Na stránkách www.vecernikpv.cz ale budete v obraze už den před zahájením voleb, tedy ve čtvrtek 22. září, kdy spouštíme on-line zpravodajství formou krátkých aktualit, zásadních novinek, komentářů i exkluzivních rozhovorů. Přinášet vám budeme i první průběžné výsledky. Stačí kliknout na www.vecernikpv.cz a buďte s námi na příjmu!

 

Podrobnější zpravodajství čtěte v aktuáním tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vychází v pondělí 19. září