V úterý uspořádalo hnutí PéVéčko svůj poslední předvolební mítink, a to přímo na náměstí T. G. Masaryka v Prostějově v prostoru před muzeem. Zábavné odpoledne s PéVéčkem přilákalo stovky lidí, kterým k zábavě vyhrávala kapela Trio Plus. Kromě možnosti setkat se s jednotlivými kandidáty hnutí PéVéčko do prostějovského zastupitelstva se malí i velcí návštěvníci akce bavili různými atrakcemi.

Organizátoři mítínku připravili bohatý společenský program, k vidění byly nejrůznější hry pro děti, ukázky gymnastického aerobiku, nafukovací atrakce a v závěru Zábavného odpoledne s PéVéčkem došlo i na slosování hodnotných cen v podobě televizorů, kávovarů a mnoha dalších. „Akce se nám určitě vydařila, dokonce i počasí se umoudřilo a vysvitlo sluníčko. Spousta dětí si vyzkoušela různé hry, které jsme připravili, všichni přítomní, kterých podle našich odhadů během hodiny bylo 300 až 350, mohli ochutnat vynikající koláčky a všechny ženy dostaly parádní mýdlo Jelen. Doprovázeni jsme byli vynikajícím Triem Plus. A líbilo se i vystoupení gymnastického aerobiku Pavly Radičové.

Za organizátory musím vyjádřit spokojenost,“ uvedl pro webové stránky Večerníku Jiří Pospíšil, první náměstek primátora Prostějova a lídr hnutí PéVéčko pro blížící se komunální volby v Prostějově.