Zde je 6 důvodů proč volit kandidátku číslo 6 – ODS spolu s nezávislými osobnostmi.

1. JEDNIČKA S VÁŠNÍ PRO NAŠE MĚSTO – MILADA SOKOLOVÁ

V čele kandidátky občanských demokratů a nezávislých osobností města Prostějova stojí Milada Sokolová. Ta jako náměstkyně primátora dokázala, že do vedení radnice vstoupila s vášní pro naše město a přinesla novou energii i řadu originálních nápadů, které dokázala dotáhnout do konce. Rozhýbala jí svěřené oblasti – kulturu a životní prostředí. Jako náměstkyně primátora i předsedkyně Okrašlovacího spolku v Prostějově nastartovala řadu akcí a projektů.

2. NABITÁ KANDIDÁTKA PROSTĚJOVSKÝCH OSOBNOSTÍ

Kandidátku číslo 6 tvoří 35 výrazných osobností s 35 silnými prostějovskými příběhy. S vášní pro naše město za ni kandidují úspěšní členové rady města (Milada Sokolová, Tomáš Blumenstein), učitelé (Libor Marčan, Jan Lázna), lékaři (Vladimír Macháček a Andrea Hlavicová), vědci (Tomáš Lázna), ředitelé škol (Marek Moudrý a Petra Rubáčová), živnostníci (Radek Wagner, David Vysoudil) a živnostnice (Jana Valentová, Jana Petříková, Zuzana Kubíčková), pracovníci v sociální oblasti (Lexmanová), zástupci mladé generace ( Daniel Valdez) i senioři (Eliška Komárková), ale také sportovci (Tereza Baláková) či trenéři mládeže (Josef Sklenář,  Dan Kolář, Martin Procházka, Roman Kupka). Každý z nich už dokázal v Prostějově něco změnit k lepšímu a v zastupitelstvu by byl posilou pro řízení města.

3. KONKRÉTNÍ PROGRAM PRO ROZVOJ PROSTĚJOVA

Občanští demokraté a nezávislé osobnosti mají propracovaný program pro další čtyři roky rozvoje Prostějova. Navrhují například další rozšíření městské zeleně, modernizaci kulturního domu, stavbu parkovacího domu ve Wolkrově ulici, vybudování druhé ledové plochy soukromým investorem či založení pobočky vysoké školy v Prostějově.

4. SPOJENÍ TRADIČNÍ ZNAČKY A NEZÁVISLÝCH KANDIDÁTŮ

Kombinace tradiční značky a nezávislých osobností nabízí to nejlepší z obou řešení. Spojuje důležitou vazbu na krajskou i celostátní úroveň s prostějovskou zkušeností a originalitou nezávislých kandidátů.

5. KDO CHCE ZMĚNU, VOLÍ ŽENU

Pouze kandidátka občanských demokratů a nezávislých osobností má v čele ženu a navrhuje ji na pozici primátorky. Zároveň za ni kandiduje nejvyšší počet žen.

6. PRIMA PRIMÁTORKA

Milada Sokolová se neschovává v kanceláři, ale je maximálně mezi Prostějovany, s kterými navíc pravidelně komunikuje na sociálních sítích. Její charitativní činnost potvrzuje, že má silné sociální cítění i smysl pro pomoc ostatním. Naše město potřebuje v dnešních nelehkých časech přesně takovou „prima primátorku“ s ochotou pomáhat.