Hnutí ANO 2011 ve spolupráci s PROSTĚJOVSKÝM Večerníkem vám po celých pět měsíců přinášelo poznávací soutěž pro všechny čtenáře. Cílem bylo zábavnou formou připomenout důležité okamžiky z historie Prostějova a upozornit na zajímavá místa i osobnosti, které jsou s naším městem spojeny. Nyní jsme společně došli na samotný konec a je čas vyhlásit posledního výherce. Celkově přitom máme za sebou dva tucty kol, přičemž nás čeká ještě závěrečné slosování o hlavní výhru. K němu by mělo předběžně dojít již koncem tohoto týdne, přičemž hlavním aktérem bude sám staronový primátor Statutárního města Prostějov František Jura.

 

Ještě předtím si ale zopakujme, o co přesně v této soutěži šlo? Každý týden až do konce září se na stránkách Večerníku objevovala jedna otázka. Bylo na čtenářích, aby na ni nalezli správnou odpověď a tu nám zaslali buď korespondenčně na adresu Večerníku, nebo využili formuláře pro elektronickou odpověď na webu ano-prostejov.cz/soutez.

Soutěžící mohl zaslat pokaždé pouze jednu odpověď. Na konci každého měsíce pak bylo ze správných odpovědí zaslaných za týdenní kola v daném měsíci soutěže vylosován šťastný vítěz či vítězka, kteří obdrželi jako cenu vyhlídkový let nad Prostějovem. Tím posledním šťastlivcem se stává Zdeněk PEKAŘ z Prostějova.

Poslední tečku jsme ale ještě nenapsali. Vítěz či vítězka souhrnného slosování, do něhož budou zařazeni respondenti ze všech 24 kol, získá tandemový seskok padákem, přičemž jej bude doprovázet zkušený parašutista zvaný tandem pilot. Současně pak obdrží i CELOROČNÍ PŘEDPLATNÉ PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. Závěrečný slavnostní akt proběhne přímo v sídle redakce v ulici Vápenici a my vám z něj přineseme reportáž.