Řidičský průkaz má pár týdnů, ale Výšovicemi projížděl už jako závodník. Mladík za volantem osobního vozidla absolutně nezvládl jízdu, vyjel ze silnice a narazil do zaparkované Octavie. Ta byla nárazem odhozena na dům a došlo k výraznému poškození.

V neděli 22. listopadu odpoledne se stala dopravní nehoda, z níž je podezřelý osmnáctiletý mladík, který řídil osobní vozidlo Škoda Fabia ve Výšovicích. „Jel ve směru od Dobromilic a pravděpodobně vlivem rychlé jízdy nezvládl řízení, vyjel vlevo mimo komunikaci a narazil do zaparkovaného vozidla Škoda Octavia, které stálo u jednoho z místních domů. Vlivem nárazu se stojící vozidlo převrátilo na bok a skončilo na fasádě domu,“ informovala Miluše Zajícová, tisková mluvčí Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje.

Orientační test na návykové látky a test na alkohol byly u řidiče negativní a ke zranění osob naštěstí nedošlo. „Materiální škoda byla předběžně odhadnuta na 250 tisíc korun. Nehoda byla s řidičem projednána na místě uložením dvoutisícové pokuty,“ připomněla ještě Zajícová.