Život někdy píše romány, ale mnohdy neuvěřitelně kruté. Před několika dny se Večerník dozvěděl o velmi smutné i tragické události. Přirozená smrt jednašedesátileté Anny N. z Prostějova patří k tomu prvnímu případu. Co však následovalo den poté, už patří k nešťastnému konci dalšího lidského osudu. O dva roky starší manžel zesnulé ženy totiž podle všeho neunesl smrt své nejbližší a rozhodl se rovněž ukončit svůj život. Třiašedesátiletý Bohumil N. totiž spáchal sebevraždu skokem pod vlak. Podle informací Večerníku se tak stalo jen pár desítek metrů od místa, kde se svojí ženou bydlel, v kolejišti poblíž prostějovské ubytovny v Močidýlkách...

Tragédií skončilo dlouholeté a podle všeho šťastné soužití manželského páru Anny a Bohumila N. z Prostějova. Žena zemřela podle zjištění Večerníku přirozenou smrtí v úterý 8. března. A jak lze vyčíst ze smutečního oznámení, o den později, tedy ve středu 9. března, skonal také její o dva roky starší manžel. Už na první pohled zaujala data úmrtí obou manželů, což rozhodně nebývá obvyklé. Pátrání Večerníku po okolnostech smrti dvou starších manželů potvrdilo tragické okolnosti.
V úterý 8. března zemřela jednašedesátiletá paní Anna N. z Prostějova. „Šlo o přirozenou smrt, žena byla dlouhodobě nemocná,“ potvrdil nám zdroj, který si nepřál zveřejnit své jméno. Smrt své manželky však psychicky neunesl její o dva roky starší manžel. O den později se rozhodl ukončit svůj život skokem pod vlak. „Oba manželé byli na sebe velice citově vázáni. Muž byl usmrcen po srážce s osobním vlakem nedaleko jejich bydliště,“ prozradil člověk, který tragický osud manželské dvojice zná.
Manželé N. bydleli podle zjištění Večerníku v areálu velké ubytovny v Močidýlkách, kterou provozuje pražská společnost. „Pokud tady nebydlíte, nemáte zde co dělat. Opusťte areál,“ vyzval nás bodrý muž z ubytovny ve chvíli, kdy se redakce chtěla něco bližšího dozvědět o soužití obou manželů i následné tragédii. Hovorný nebyl ani nikdo kolemjdoucích, které jsme oslovili. Jak jsme si ověřili, kolejiště, kde došlo ke zřejmé sebevraždě nešťastného Bohumila N., je pouze pár desítek metrů od ubytovny.
Celou nešťastnou událostí se nyní zabývá policie. „Co se týká vámi uvedeného případu, úmrtí ženy nešetříme, zabýváme se pouze úmrtím jejího muže, který zemřel na následky sražení vlakem. S ohledem na přání rodinných příslušníků nebudeme k případu zveřejňovat další bližší informace,“ zareagovala na dotaz Večerníku Miluše Zajícová, tisková mluvčí Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje.


VÍTE, O SMRTI MANŽELSKÉHO PÁRU NĚCO BLIŽŠÍHO?
VOLEJTE 608 723 581,
PIŠTE Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.