Drama lásky a nenávisti mezi postarším mužem a mladou dívkou zažilo zhruba před rokem jinak poměrně poklidné Malé Hradisko. Z vyjádření policistů tehdy vyplynulo, že došlo i na střelbu zhrzeného exmilence na prchající dívku. Starosta obce už tehdy viděl celou záležitost jinak. Večerník zajímalo, jak to celé nakonec dopadlo.

 

Policisté měli zhruba před rokem v Malém Hradisku řešit případ domácího násilí a nahlášenou střelbu. „Mezi podnapilým starším mužem a mladou osmnáctiletou dívkou, kteří

bývali dříve partnery, došlo ke slovnímu sporu. Rozepře se vyhrotila a podezřelý dobře mířenou pěstí uhodil dívku do tváře. Poté jí k hlavě přiložil střelnou zbraň a vyhrožoval jí zabitím. Poškozená nakonec bez fyzické újmy z domu unikla, avšak při útěku na ni podezřelý z okna ještě vystřelil,“ popsala před rokem celou záležitost Miluše Zajícová s tím, že muž policistům plynovou pistoli bez problémů vydal. 

Starosta obce vše viděl tehdy jinak a svůj postoj nezměnil ani s odstupem času. „Dodnes nebylo prokázáno, že by uvedený člověk skutečně střílel,“ vyjádřil se aktuálně Marian Fiedler, jehož se Večerník zeptal, jakým směrem se situace vyvinula. „Ti dva už spolu dávno nežijí, ona se odstěhovala a je klid. Muž nastoupil normálně do práce a už s ním nejsou žádné problémy,“ popsal další vývoj událostí starosta obce.