Nabourané auto zralé na odpis a v něm těžce zraněná a zaklíněná řidička! 

Co hrůzostrašnějšího si na silnicích nepřát? Večerník se dopídil toho, že onou zraněnou šoférkou byla navíc náměstkyně primátora Prostějova Milada Sokolová!

Co se vůbec v sobotu odpoledne na stichovickém letišti stalo?

Kdo ze čtenářů Večerníku by měl snad obavy o zdraví, či dokonce život náměstkyně prostějovského primátora, může zůstat v klidu. Milada Sokolová se totiž zcela dobrovolně v autě „nabourala“. Zásah vrahovických hasičů byl však zcela profesionální.

„Byla jsem na Dětském dni ve Stichovicích, který pořádala společnost FREE NET. Přítomní hasiči mě požádali, zda bych neměla zájem dělat figurantku při jejich ukázce zásahu po dopravní nehodě. Souhlasila jsem,“ vysvětlila Večerníku Milada Sokolová, náměstkyně primátora statutárního města Prostějov.

Hasiči pak návštěvníkům Dětského dne na letišti ve Stichovicích názorně ukázali, k čemu jsou vycvičeni. „Byla simulována závažná autonehoda, přičemž já jako řidička jsem měla utrpět těžká zranění, a navíc jsem byla zaklíněná ve zdemolovaném autě. Vrahovičtí hasiči odvedli skvělou a profesionální práci. Dostali se do auta pomocí hydraulických nůžek, mně nasadili krční límec a poté mě také nůžkami ze sedadla řidiče prostě vystříhali. Musím ale říct, že jsem při tom všem měla husí kůži. Přestože se jednalo jen o ukázku, bylo to poměrně nepříjemné. Nikdy bych se nechtěla do takové situace dostat opravdově,“ svěřila se Večerníku se svými pocity Milada Sokolová.