Ani jsme se nenadáli a je před námi další díl seriálu PROMĚNA IMAGE, tentokrát s pořadovým číslem jednasedmdesát, což není zrovna nízké číslo. Za předchozích sedmdesát klání jsme dodali vizáž desítkám žen všech věkových kategorií, ale i mužům a několika dvojicím. Radost tak měli vítězové, kteří k nám dojeli ze sousedního Slovenska, ale i z Prahy, Ostravy, Havířova, Bouzova a mnoha dalších měst. Drtivá část aktérek ovšem pochopitelně pochází ze zdejšího regionu a nejinak je tomu i tentokrát. Ale proč vlastně projekt již od dubna 2015 pořádáme? Je to jednoduché. Rádi pomáháme a současně děláme radost. Cílem totiž není jen pouhá změna vzhledu, ale vnitřní rozkvět každého, kdo si PROMĚNOU IMAGE od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku projde, protože k čemu proměna vzhledu, když v duši chybí sluníčko, radost a motivace. A to je právě jeden z důvodů, proč vůbec tento seriál tolik let organizujeme. Tentokrát mezi vítězkami přivítáme mladou maminku…

Červnovou vítězkou se stala třicetiletá Michaela Gombalová z Vrahovic. Je maminkou dvou malých chlapečků, aktuálně je tedy na mateřské dovolené. A z jakého důvodu se přihlásila do naší PROMĚNY IMAGE?

„Již delší dobu pociťuji, že potřebuji změnu, je to u mě pořád dokola a s dětmi úplně. Taky by bylo fajn, kdybych si užila den sama pro sebe. Vím, že proměny děláte již řadu let, tak předpokládám, že kvalitní výsledek bude zárukou a nemusím se tedy ničeho obávat,“ zaznělo z přihlášky.

O to větší radost pak Michaela Gombalová měla, když zjistila, že byla vybrána „Jééé, to jsem nečekala, mám velkou radost, mockrát děkuji za takovou možnost, vážím si jí,“ nechala se slyšet do telefonu.

Zajímalo nás, jak nejčastěji chodí oblékaná a jak o sebe pečuje? „Většinou chodím sportovněji, a to hlavně kvůli dětem, ale když je sluníčko a teplo, moc ráda si vezmu šaty a sandálky. Většinou se nelíčím, jen výjimečně si dám řasenku a make-up, co se týče vlasů, tak vlasy jsem si nebarvila už tři roky a nosím je v culíku. Proto budu ráda za novou image, protože jsem fakt už roky stejná, s dětmi, zvlášť když jsou to divoši, člověk vlastně pořád nestíhá,“ pokračovala červnová vítězka.

A co prozradila o svém volném čase? „Když mám občas volno, tak velice ráda čtu. Mezi moje oblíbené patří společenská beletrie, ale ráda si počtu i jiné žánry jako například o Pablu Escobarovi a podobně. Jinak mám ráda túry, procházky, hory, ale většinu času věnuji samozřejmě dětem,“ upřesnila Michaela Gombalová.

A tým PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku je zárukou, že zažije den, kdy se jiní budou naopak věnovat jí a ona bude moci harmonicky odpočívat a nechat se hýčkat. Jako první navštívíme optiku Wagner, poté mezi námi přivítáme nového partnera na oblékání, a to boutique XOXO fashionnails, dále svůj um předvede kosmetička Viktorie Nevrlová a závěr bude patřit Vlassalonu v čele s Andreou Furiakovou. O natáčení a focení se postará Ivo Mynařík. Máme v plánu udělat z paní Michaely velkou kočku a nejen naše vítězka, ale my všichni se již těšíme na výsledek. „Proměny se nemůžu dočkat, jsem zvědavá, co se mnou provedete, zažívám lehkou nervozitu, ale věřím, že to bude paráda. Snad mě moje děti po proměně poznají, mám podporu i přítele, tak věřím, že potěšeni budeme všichni,“ ukončila s úsměvem své představení červnová vítězka.

Jedenasedmdesátý díl seriálu PROMĚNA IMAGE odtajníme již v příštím tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vychází jako dvojčíslo již 27. června. Vše bude také důkladně zdokumentováno a zveřejněno na internetových stránkách www.vecernikpv.cz, kde se můžete těšit také na videoreportáž.

 

Nový 2íl seriálu PROMĚNA IMAGE najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 27. června