Také se vám zdá, že častěji než k lékaři chodíme raději rovnou do lékárny? Podle posledních výzkumů až polovina Čechů při méně závažných zdravotních problémech zamíří rovnu právě k lékárníkovi, než aby se poradila s doktorem. Je to samozřejmě chyba, ale dnešní uspěchaná doba tomu nahrává.

Proč ztrácet čas, když třeba na chřipku máme zaručený recept od naší babičky, která vždy věděla, co na „bacily“ tohoto druhu pořídit? Stejně tak se chováme v případě bolestí zad, zubů či hlavy. Prostě a dobře lékárny se v poslední době staly pro každého z nás onou záchrannou stanicí, kde mají všechno potřebné pro naše zdravotní problémy. Ovšem péče o zdraví musí zahrnovat daleko více a musíme být k sobě mnohem více zodpovědní a návštěvu lékaře nezavrhovat. Proto právě dnes PROSTĚJOVSKÝ Večerník přináší speciálně tematickou dvoustranu věnovanou nejen lékárnám, ale zdraví obecně.

 

Tematickou stranu PROSTĚJOVSKO & ZDRAVÍ a LÉKÁRNY najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 27. června