Vzorně dávala před odbočením na vedlejší komunikaci přednost, přesto se nevyhnula závažné nehodě. Do vozidla řidičky totiž zezadu narazil mladík za volantem Citroënu. A aby to nebylo všechno, auto nevinné ženy bylo nárazem odhozeno na automobil projíždějící v protisměru. Nehoda tří vozidel si vyžádala jedno zranění a skoro půlmilionovou škodu.

„Ve středu 6. července odpoledne jela po ulici Prostějovská v Bedihošti řidička ve vozidle Peugeot a mínila odbočit na Lidickou ulici. Proto zastavila a čekala, až z protisměru projede Škoda Octavia a poté hodlala dál pokračovat v jízdě. Její vozidlo se dalo ale do pohybu nečekaně dřív, a to bez jejího přičinění. Zezadu totiž do ní narazil řidič s vozidlem Citroën Xsara a odsunul ji do protisměrné části vozovky, kde se střetla s vozidlem, kterému dávala přednost,“ popsala nehodu tří vozidel Miluše Zajícová, tisková mluvčí Krajského ředitelství Policie ČR v Olomouci.

Lehce zraněná a otřesená řidička byla vozidlem záchranné služby převezena na vyšetření do nemocnice. „Dechové zkoušky byly negativní a u čtyřiadvacetiletého řidiče Citroënu byl proveden i orientační test na návykové látky, také s nulovými hodnotami. Hmotná škoda byla předběžně stanovena na 450 tisíc korun. Nehoda je nadále v šetření policistů dopravního inspektorátu,“ konstatovala mluvčí krajské policie Miluše Zajícová.