Fenomenální úspěch! Dvacetiletá Natálie Kočařová z Vrahovic zcela suverénně ovládla semifinále Miss České republiky 2022 a postoupila do finálových bojů. „Na finále se moc těším a dám do něj všechno!

Při semifinále jsem se cítila celkem sebevědomě,“ svěřila Večerníku své pocity sympatická studentka experimentální biologie na UP v Olomouci.

 

Této holce z Vrahovic se daří na všech frontách. Druhé semifinálové kolo Miss ČR suverénním způsobem ovládla Natálie Kočařová (20). Absolventka Gymnázia Jiřího Wolkera a studentka experimentální biologie na UP v Olomouci má díky tomu nakročeno do finále Miss ČR.  Prostějov by tak v prestižní soutěži měl mít zastoupení druhý rok po sobě. Loni se v něm představila absolventka prostějovské reálky Tereza Žáková.

Už to bude sedm let, co tehdy patnáctiletá Natálie Kočařová zvítězila v soutěži na plumlovské přehradě a stala se Miss dračích lodí. Rok nato uspěla také v celostátní soutěži Dívka roku 2016, kde získala titul Miss Sympatie. Milovnice zdravého životního stylu, která se mimo jiné věnovala sportovní gymnastice a tanci, loni zvládla úspěšně odmaturovat na Gymnáziu Jiřího Wolkera a aktuálně ve studiu pokračuje na Univerzitě Palackého v Olomouci, kde si vybrala obor Experimentální biologie. „Po dokončení studia chci pracovat v oblasti asistované reprodukce a prostřednictvím vědy pomáhat lidem, kteří to potřebují,“ svěřila se Natálie Kočařová, která si letošní prázdniny zpříjemnila účastí v prestižní Miss ČR. To by jí však studium nijak komplikovat nemělo. „Momentálně mám po velmi úspěšném zkouškovém období, takže si ‚missí povinnosti‘ můžu dovolit. Škola mi začíná koncem září, případné uvolnění budu řešit, až to bude aktuální,“ reagovala na náš dotaz Natálie Kočařová, která se do semifinále dostala díky divoké kartě od ředitelky soutěže. „Měla jsem z toho velkou radost a snažila se co nejlépe připravit. Do semifinále jsem pak šla s čistou hlavou a úsměvem. Chtěla jsem si to hlavně užít, vítězství už bylo jen třešničkou na dortu,“ popsala s nadhledem pohledná studentka, podle níž klání zcela splnilo její očekávání. „Celý organizační tým byl velmi přátelský, ale zároveň profesionální,“ potvrdila Večerníku Kočařová, pro niž účast v přehlídce krásy přece jen nebyla úplně snadná. „Svojí povahou jsem introvert, každé vystoupení před lidmi pro mě tedy představuje opuštění mé komfortní zóny. Nicméně se to učím a na mole jsem se cítila celkem sebevědomě,“ prohlásila dívka, která se už nyní těší na finále. „Do něj však ještě povede trnitá cesta, po čtyřech semifinálových kolech nás ještě čtyři dívky opustí, takže do toho musím dát vše. Každopádně se na celý další průběh těším,“ uzavřela Natálie Kočařová, kterou nyní čeká řada benefičních akcí.