Z auta se v současnosti stala naprosto neodmyslitelná součást života drtivé většiny lidí. Vlastnit motorové vozidlo už není výdobytkem pouze bohatší populace, pořizují si ho i ti, kteří se svojí výplatou vyjdou jen tak tak. Proč je automobil dnes tak důležitý pro život a některé rodiny vlastní třeba i dvě nebo dokonce tři auta?

Je to jednoduché, v dnešní uspěchané době, kdy honíme čas a je pro nás drahá každá minuta, se prostě bez čtyřkolového miláčka neobejdeme. Slouží nám k cestě do práce, na nákupy, výlety, dovolenou a podobně. A jak je auto důležité pro běžný život každého z nás, prokázala i nedávná doba, kdy i po drastickém zdražení pohonných hmot jsme ochotni sáhnout hodně hluboko do peněženky, jen abychom o možnost jezdit autem nepřišli. Motorové vozidlo zkrátka už považujeme za pevného člena rodiny, o kterého se staráme, „živíme“ ho a máme ho rádi. Musíme však také vědět, jak o něj co nejlépe pečovat, aby nám nevypovědělo své služby. A právě dnešní tematická strana Večerníku může mnohým poradit, jak na to a kam se obrátit v případech odborné pomoci.

 

Tematickou stranu PROSTĚJOVSKO & AUTO MOTO najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 8.srpna