Toto nemělo dlouhé trvání! Zatímco klasický „bordel“ v Prostějově už několik let nenajdeme, sexuální mučírna v samém centru Prostějova ještě před třemi roky zažívala svou zlatou éru. Zatímco pro „normálního“ člověka je erotický sadismus něčím zcela nepochopitelným až směšným, do Prostějova z různých koutů republiky pravidelně mířili muži, kteří byli za rozkoš z ponižování od atraktivní ženy ochotni utratit velké peníze. Jenže i podnikání Madam Virginie zřejmě narazilo na své dno a musela své milované studio opustit.

 

Už to bude pět let, co Večerník informoval o tom, že v jednom z prostějovských sklepů funguje profesionální BDSM studio, kterému ráznou rukou vládne Madam Virginie. Jeho zařízení ze všeho nejvíce připomíná středověkou mučírnu vybavenou například trestnou kozou s otvorem pro penis. Klienti si zde mohli „užít“ třeba bití důtkami a pravítkem, kopání do těla, drcení a podvazování varlat či „pochoutku“ ve formě rozžvýkaného a rozšlapaného jídla. Za to vše byli ochotni zaplatit nemalé částky!

Jeho majitelka si zařízení svého studia financovala sama. Pomohli jí částečně i její osobní otroci. Některé BDSM doplňky od nich dostala darem. Nikdy však neměla žádného „pasáka“, který by ji k práci dominy nutil. Sama o sobě hovořila jako o dominantní ženě, která ctí pravidla slušnosti a bezpečnosti.

Ještě před lety to vypadalo, že vše běží jako po drátkách. Dominantní Virginie se na svých internetových stránkách i sociálních sítích chlubila, kolik klientů se jí podařilo uzamknout do „pásů cudnosti“ a s řadou svých dalších „úspěchů“. Jenže letos je vše jinak. Webové stránky, na nichž měla dominantní paní Virginie neobyčejné množství obrazového i textového materiálu, byly zablokovány a informace o studiu už není možné dohledat ani jinde.  Dlouho aktualizován nebyl ani její profil na Facebooku, teprve letos v létě na něj přidala nové snímky. Na nich již vůbec poprvé odhalila svoji tvář. Nelze si přitom nevšimnout, že se žena již neprezentuje v prostorách svého zařízeného studia, ale za zavřenými dveřmi vedoucími zřejmě na balkon panelového bytu. 

Zda tedy svoji živnost tato domina úplně zabalila, není zcela jisté. Samotnou ženu jsme totiž nezachytili. Jisté naopak je, že články, které o ní vyšly na internetové verzi Večerníku, se těšily více než nadprůměrnému zájmu čtenářů a že na svém facebookovém profilu má přes 2 000 „přátel“.

Otázkou zůstává, zda dominantní žena, pro kterou bylo BDSM nejen obživou, ale i životním stylem, bude ve své dráze profesionální dominy pokračovat, či zda zkusí něco jiného. A také, zda ji v budoucnu nebude tížit STÍN její poněkud netradiční MINULOSTI? Ani na tyto otázky jsme bohužel odpověď nezískali. Na telefonní číslo, které madam Virginie uvádí na svém profilu, jsme se stejně jako před lety totiž opět nedovolali.