Bývalá pracovnice prostějovského magistrátu Veronika Buriánková v soutěži Miss Baculaté Křivky letos v létě postoupila do celostátního finále! To se uskutečnilo v září v Kolíně. Šestadvacetiletou „Boubelku“ čekalo v klání s dalšími jedenácti finalistkami několik disciplín včetně přehlídky ve spodním prádle.

 

Další ročník soutěže krásy pro plus size ženy s názvem Miss Baculaté Křivky se v kolínském hotelu Theresia konal v sobotu 17. září. Prostějov v něm reprezentovala Veronika Buriánková, která se těšila zejména na pořádnou dámskou jízdu. 

Během finálového večera proběhlo několik soutěžních disciplín. Například módní přehlídka firmy Molet, módní přehlídka firmy Fego, přehlídka spodního prádla Caresse, volná disciplína a rozhovory. „Bohužel jsem se na žádném místě neumístila,“ vzkázala nám vyučená kadeřnice s maturitou, která finále absolvovala s číslem 7.

Korunku královny krásy a titul Miss Baculaté Křivky získala Markéta Rychetská (Miková), 1. Vicemis se stala Martina Zatloukalová, 2. Vicemis Baculaté Křivky pak Irena Brázdilová, Miss Facebook Baculaté Křivky byla vyhlášena Natálie Kolínová. „Pro mě bylo primární si ten finálový večer především užít, jelikož se už nikdy nebude opakovat,“ svěřila se Večerníku Veronika Buriánková.