Na čtyřech místech ve městě můžete již v těchto dnech spatřit billboardy upozorňující na výjimečnou akci PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. Pokud si nejobsáhlejší i nejsledovanější regionální týdeník v České republice předplatíte na příští rok právě teď, pak výrazně ušetříte. Po Novém roce si totiž čtenáři za Večerník na stánku výrazně připlatí...   

Večerníku nezbývá nic jiného než reagovat na všeobecné zdražování, které postihlo všechno a všechny. „Ceny papíru, zpracování i distribuce vyletěly během několika měsíců prudce nahoru. Náklady na jeden jediný výtisk našich noviny jsou aktuálně zhruba padesát korun. Nikdo přesně neví, kolik to s ohledem na další zdražování energií a celkový nedostatek papíru ve světě bude po Novém roce. Doposud se nám rozdíl dařilo pokrývat díky příjmům z inzerce, nůžky se však rozevřely natolik, že jsme nuceni zareagovat zvýšením ceny,“ vysvětlil Petr Kozák, provozní ředitel Haná Press, společnosti, která nejčtenější regionální periodikum vydává.

To se však nedotkne předplatitelů. „Těch si velice vážíme, a proto se jim snažíme naše noviny nabídnout za skutečně exkluzivních podmínek. Prakticky za službu novin až do domu ,“ dodal Kozák s tím, že předplatné PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku může být také zajímavým vánočním dárkem pro nejbližší.