Je to až neuvěřitelné, ale novoroční PROMĚNA IMAGE od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku v roce 2023 nesla vysoké pořadové číslo, a to 77! Zahájila tak osmý rok tohoto projektu, kde hlavním cílem vždy bylo pomoci tam, kde je to potřeba. Většinou se tak jednalo o nalezení zdravého sebevědomí, nové jiskry a energie v životě.  Mnohdy to pomohlo více, než se na první pohled mohlo zdát. Za celou historii tohoto seriálu proměn nám pod rukama prošlo opravdu mnoho žen všech věkových kategorií, ale i něco málo mužů, dva manželské páry a jeden partnerský pár.

Novou image jsme dopřáli dívkám od patnácti let přes dámy i muže ve zralém věku až po dámy, kterým bylo přes pětasedmdesát. Náš projekt je ojedinělý široko daleko, o tom svědčí i fakt, že za námi zájemci vážili cestu z blízkého okolí, ale i poměrně vzdálených destinací, a to nejen naší republiky. Výherci k nám přijeli z celé České republiky od Prahy, přes Zlín, Ostravu, Vyškov až po Bouzova, dvakrát to byly vítězky ze Slovenska a tentokrát jsme zaujali na Přerovsku. PROMĚNA IMAGE je a bude prostě výjimečná svojí velikosti i průběhem a jsme rádi, že si držela vysokou úroveň tolik let. Věříme, že to bude tak bude i v budoucnu, byť nyní si projekt vybírá zaslouženou pauzu, vždyť vše odstartovalo již v dubnu 2015. Tímto bychom vám všem chtěli poděkovat a minimálně na čas se ze stránek nejčtenějšího regionálního periodika vzdálit. Nejen dámy se ale mohou již brzy těšit na nová překvapení.

Jak to celé letos poprvé a zatím naposledy dopadlo? To se můžete dočíst na následujících řádcích a záhy také na www.vecernikpv.cz. A koho jsme změnili tentokrát?

Novoroční PROMĚNA IMAGE se nesla ve znamení pravé zimy, doprovázel nás tedy ledový vzduch, sníh a patřičný chlad. Zkrátka leden, jak se sluší a patří. Zároveň s tím jsme přivítali Adélu Klčovou, která je naší sedmasedmdesátou vítězkou PROMĚNY IMAGE. Žije v Přerově a momentálně pracuje jako grafička. Její změna vizáže proběhla v uplynulém týdnu a byla rozdělena na dvě části, abychom vše stihli a Adéla mohla jít v sobotu večer na maturitní ples, kde vynesla svoji novou image.

Jelikož je slečna mladého věku, tak nebylo zapotřebí velkých zásahů, navíc je pěkná sama o sobě. Nicméně ale chtěla změnu, takže jsme se do její proměny pustili s nejlepším vědomím a svědomím. Adéla dle vlastních slov uvedených v přihlášce na sebe nemá příliš času, a tak se sobě nevěnuje tolik, jak by chtěla, což je důvod, proč se přihlásila k nám.

„Žijeme v těžké a rychlé době, nemám příliš času pro sebe, tak si to žádá jiný přístup a s novým rokem konečně i změnu. Mám celkem dost obavy o svoje vlasy, kdysi jsem jim dala zabrat, takže nyní jsem na ně dost opatrná, šetřím je, co se týče barvení i stříhání. Tak jsem zvědavá, co se mnou vymyslíte,“ smála se v sobotu ráno natěšená lednová vítězka. „A nemám ráda šaty a sukně, vynesu je naprosto výjimečně, ale počítám s tím, že ty od vás určitě dostanu,“ dodala jedním dechem.

 

Celým tým Večerníku jí tedy názorně ukázal, že se mýlí, protože šaty a sukně velmi sluší. Zavítali jsme do boutique XOXOfashionnails, kde jsme vybrali několikery nádherné a stylové šaty. Outfity skvěle doplnily brýle z Optiky Wagner. Kosmetiku a líčení precizně provedla Lenka Fifková. O krásný účes se pak postaral Vlassalon. Vše po celou dobu perfektně natáčel a fotil kameraman Ivo Mynařík. Celý den šel pěkně od ruky a nová proměna byla odpoledne na světě.

U mladých dívek není skutečně potřeba velkých změn, bylo by to spíše na škodu, stačí je jen trochu

popostrčit a navést na ten správný směr. Pak je už vše v jejich rukách.

Novoroční díl jsme znovu pečlivě zmonitorovali od A do Z, tudíž co nenajdete zde, nabízí internetové stránky www.vecernikpv.cz. Čeká tam na vás také obsáhlá fotogalerie a video nejen z prvního letošního klání seriálu PROMĚNA IMAGE. K dispozici je i rozsáhlý archiv všech předcházejících šestasedmdesáti epizod.

 

 

Novoroční díl oblíbeného seriálu PROMĚNA IMAGE od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku najdete v tištěném vydání, které vychází v pondělí 23. ledna