Společnost nabízí svým zákazníkům komplexní řešení při vybavení interiérů a skladů prodejen. Od návrhu řešení přes výrobu až po realizaci a následné servisní služby. Zákazník si může nechat vyrobit vše podle jeho představ, například regálové systémy, pokladní zóny nebo samoobslužné pokladní boxy. Po celém světě má společnost více než 45 poboček, na českém trhu funguje již 30 let a zaměstnává asi 550 lidí.

V roce 2007 byl otevřen výrobní závod v Boskovicích a v červnu roku 2021 našla nová divize Lighting/Osvětlení své místo zde v Prostějově. Současně je provozovna také logistickým

centrem společnosti.

Na pobočce vznikl za krátkou dobu malý, ale efektivní tým, o čemž svědčí stále se rozšiřující sortiment výrobků a služeb. Společnost je dodavatelem osvětlení pro sektor maloobchodu a klade zde důraz na inovace, vysokou efektivitu a spolehlivost.

Například nový typ svítidla ZEN EVO MINI – miniaturní svítidlo s nezvykle vysokou světelnou účinností. Nebo lineární LED svítidlo AVIOR, které potěší poměrem cena/výkon a skvělým designem.

Spojovacím znakem nových svítidel je úspora energie. U nového typu ZEN EVO MINI

se podařilo výrazně redukovat spotřebu, aniž by se snížila kvalita výrobku.

Společnost má vlastní vývojové oddělení ve Švédsku a neustále pracuje na zefektivnění svých výrobků. Díky novým řadám světelných zdrojů se návratnost investic do úsporného osvětlení pohybuje mezi 1 až 2 lety.

„Moderní a úsporné“ – to jsou hesla, kterými se společnost ITAB Shop Concept řídí a snaží se i v této nelehké době vycházet vstříc požadavkům a možnostem svých klientů.  

 

05 itab2