Tak už je to venku! Ve čtvrtek 16. února se zákazníkům poprvé otevřou dveře pobočky světoznámého řetězce McDonald’s. Nový objekt roste v nákupní zóně v Držovicích naproti OC Arkáda. O den dříve proběhne slavnostní otevření franšízy pro pozvané hosty.

Moderní design, rozvoz jídla nebo službu pro řidiče McDrive. Na to vše se mohou těšit zákazníci nové pobočky McDonald’s, která se právě dokončuje v obchodní zóně nedaleko dálničního sjezdu z D46. Bude se jednat vůbec o první restauraci McDonald´s na Prostějovsku. „Přesný termín otevření restaurace pro veřejnost je šestnáctého února,“ prozradila Večerníku PR manažerka společnosti Jitka Šmejkalová. 

Dosud nejbližší restaurace McDonald´s funguje v Olomouci. Ve druhé polovině letošního roku by měla obdobná pobočka vzniknout také na katastru Mořic u výjezdu z dálnice D1.

Letos to bude zároveň již deset let, co nedaleko od právě dokončovaného „mekáče“ otevřela stylová prodejna jiného nadnárodního řetězce zaměřeného na rychlé občerstvení. KFC začalo ve stejné obchodní zóně působit 6. prosince 2013.