Možná máte také takové sousedy. Pár, který se věčně hádá bez ohledu na to, zda je čas nedělního oběda, či dvě hodiny po půlnoci. Podobné hádky jsou nejen otravné pro okolí, skončit mohou i tragicky. Právě k něčemu takovému se schylovalo v úterý 24. listopadu v jednom z bytů rozlehlého panelového domu v Družstevní ulici. 

Na událost Večerník upozornil jeden z našich pravidelných čtenářů. „V úterý zhruba kolem devatenácté hodiny tady u nás zasahovali policisté, další kontroly zde probíhaly i následující den. Co jsem slyšel, tak to bylo v bytě, kde spolu žili muž a žena. Ti dva se mezi sebou pořád hádali, kdo ví, co si udělali,“ prozradil nám jeden z obyvatel panelového domu v Družstevní ulici, kde se mnozí sousedé vzájemně často ani neznají.

S dotazy ohledně celé záležitosti jsme se nedlouho po incidentu obrátili na Policii ČR. Na začátku uplynulého týdne do redakce doputovaly odpovědi. „Vámi zmiňovaný policejní zásah byl proveden v souvislosti s případem, který byl kvalifikován jako těžké ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. Následně jsme zasahovali z důvodu zadržení podezřelé osoby. Vzhledem k probíhajícím úkonům trestního řízení nebudeme k případu prozatím sdělovat další informace,“ napsala Večerníku Miluše Zajícová, tiskový mluvčí Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje.