Tito bratři si pokoj nedají... Přestože jsou Michal a Pavel Bradáčovi aktuálně u prostějovského soudu obžalovaní z celé série krádeží, dle našich informací kradou i nadále. Jednoznačně o tom vypovídá svědectví Ivety Krchňavé, jejíž dcera žije s Pavlem Bradáčem v bytovém domě naproti hotelu Grand.

Zoufalá matka Večerníku podrobně vylíčila okolnosti, za nichž si Pavel Bradáč vážně poranil nohu. Kvůli tomu se nemohl zúčastnit dalšího hlavního líčení u prostějovského soudu, které se konalo minulé úterý 14. března.

„Nedělá nic jiného, než jen bez přestání fetuje, krade a vyhrožuje mé dceři. Nechápu, jak je možné, že ještě není zavřený! Doufám, že skončí ve vězení co nejdříve,“ rozhorlila se v redakci Večerníku Iveta Krchňavá. Mluvila přitom o Pavlu Bradáčovi, který byl už koncem loňského roku spolu se svým bratrem obžalován z celé série krádeží. Vzhledem k tomu, že rozsudek stále nepadl, zůstává na svobodě. Za oba bratry se totiž zaručila jejich maminka, místo vazby se mají rovněž podrobovat dohledu probační úřednice.