Chcete rozjet podnikání a potřebujete pomoct? Nebo se potřebujete zdokonalit ve svém byznysu? Přihlaste se do soutěže Podnikavá hlava. Vítězové se mohou těšit na 50 tisíc korun, které jim pomohou v začátcích, na nové zkušenosti a kontakty z oblasti byznysu.

Klání pořádá už po čtrnácté Vědeckotechnický park Univerzity Palackého (VTP UP). „Jedná se o skvělou příležitost najít investora či partnera pro své podnikatelské nápady a posunout je na další úroveň. Pro finalisty připravujeme i speciální workshop na téma marketingu a budování značky ve spolupráci s ESMEDIA Interactive,“ pozval k účasti v soutěži ředitel VTP UP Petr Kubečka.

Do soutěže se mohou hlásit nejen začátečníci, ale také zkušenější podnikatelé. Čas mají do 10. května. Formulář k přihlášení najdou zájemci na webu podnikavahlava.cz, kde jsou k dispozici také další informace k soutěži. V pátek 19. května zveřejní porota deset vybraných finalistů, kteří se o pět dní později utkají ve finále.

„Těší mě, že Olomoucký kraj může prostřednictvím inovačního centra podpořit šikovné podnikatele v našem regionu. V soutěži mohou vítězové získat spoustu užitečných cen, ať už konzultační služby zdarma po celý rok nebo slevu na pronájem kanceláře. To vše je pro začínající podnikatele velmi potřebné,“ řekl Jan Šafařík, náměstek hejtmana Olomouckého kraje pro oblast regionálního rozvoje.

Hlavním partnerem soutěže je Inovační centrum Olomouckého kraje (ICOK). „Soutěž Podnikavá hlava nám už několik let ukazuje, že i v Olomouckém kraji se najdou zajímavé podnikatelské záměry. Ty nejlepší z nich chceme dál rozvíjet prostřednictvím našich mentorských programů a v tomto roce i formou finančního voucheru. Těším se, jaké projekty uvidíme letos,“ uzavřel Tomáš Dostál, ředitel ICOK.