Statutární město Prostějov obdrželo od Kulturního klubu Duha žádost o udělení výjimky z Obecně závazné vyhlášky statutárního města Prostějova č. 6/2022 o zákazu požívání alkoholických nápojů na veřejném prostranství při pořádání koncertu zpěvačky Kristíny. Ten se koná 8. září 2023 na hlavním náměstí.

Koncert Kristíny a doprovodný program se uskuteční na náměstí T. G Masaryka v Prostějově v čase od 17.00 do 22.00 hodin. „Akci, které se podle předpokladu zúčastní až tři tisíce lidí, pořádá Duha k třicátému výročí rozdělení republiky,“ uvedla pro Večerník 1. náměstkyně Milada Sokolová (ODS spolu s nezávislými osobnostmi Prostějov). Podle jejích slov se o zajištění pořádku budou starat pracovníci kulturního klubu a městská policie. Protože zastupitelé s návrhem souhlasili, bude možné si při poslechu hitů známé slovenské hudební star pochutnat třeba na pěnivém moku či sklence dobrého vína.

 

Ohlédnutí za posledním zasedáním zastupitelstva Statutárního města Prostějov najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vychází v pondělí 26. června