Vyšetřování neuvěřitelné tragédie z pátku 30. června běží na plné obrátky. Jak Večerník upozornil v minulém vydání, třicetiletá žena z Prostějovska skočila se dvěma malými holčičkami do propasti Macocha. Zatímco se pozůstalí členové rodiny vyrovnávají s touto nebývalou tragédií, policie přiznala, že disponuje kamerovým záznamem ze sebevražedného činu!

Okolo sebevražedného skoku mladé maminky z Prostějovska, která s sebou bohužel vzala na dno propasti Macocha i dvě malé dívenky, se stále rojí nové a nové spekulace. Zejména na sociálních sítích, ale i Facebooku Večerníku to nebývale žije. Naše redakce se bude v průběhu letních prázdnin některými z nich zabývat, přestože hodláme i nadále držet citlivost tohoto nebývalého případu.

Žádnou spekulací ovšem není informace o tom, že celé počínání matky se dvěma holčičkami pozorovala v pátek 30. června jako poslední kamera umístěná na jednom z občerstvení poblíž horního můstku na Macoše. Právě z něho nešťastnice skočila do hlubin. Podle informací Večerníku už kriminalisté znají důvody, proč se žena rozhodla skoncovat se životem svým a také obou dětí. „Teď se policisté snaží zjistit, zda někdo o jejích úmyslech věděl a zda se mohlo tomuto neštěstí zabránit,“ uvedl náš zdroj.

Oficiálně však jihomoravští policisté nechtějí svoji práci na vyšetřování neštěstí komentovat. „Zjistili jsme řadu informací, které postupně vyhodnocujeme. Jedná se o velmi citlivý případ, takže další informace pro veřejnost uvolňovat nebudeme,“ sdělil minulé úterý Bohumil Valášek, tiskový mluvčí Krajského ředitelství Policie ČR v Brně.