Stačil pouhý moment nepozornosti a hlavně chyba řidičky škodovky, která nedala přednost vozidlu jedoucímu po hlavní komunikaci. Na „ohrozimské“ u Mostkovic se předminulý pátek bouralo, srážka dvou osobních aut si však vyžádala naštěstí jen lehké zranění jedné z řidiček.

 

„V pátek 21. července před osmou hodinou večerní jela čtyřicetiletá řidička vozidlem Škoda Fabia ze Severní ulice v Mostkovicích. Na křižovatce s komunikací II/150 řidička nerespektovala dopravní značení a nedala přednost v jízdě vozidlu Peugeot 206 jedoucímu po hlavní silnici ve směru od Ohrozimi do Prostějova, které řídila padesátiletá žena. V prostoru křižovatky došlo ke střetu obou vozidel, na kterých vznikla hmotná škoda v předběžné výši 90 tisíc korun,“ popsala nehodu Miluše Zajícová, tisková mluvčí Krajského ředitelství Policie ČR v Olomouci.

Při dopravní nehodě došlo naštěstí jen k lehkému poranění řidičky Peugeotu, která byla zdravotníky převezena do nemocnice v Prostějově na vyšetření. „K jinému zranění osob nedošlo. Dechové zkoušky na alkohol byly na místě dopravní nehody provedeny s negativním výsledkem. Nehoda je nadále v šetření dopravního inspektorátu,“ dodala mluvčí krajské policie Miluše Zajícová.