Další ročník tradiční Burzy práce a vzdělání napíše svou další kapitolu a stane se tak opět za pořadatelské taktovky Okresní hospodářské komory společně s Úřadem práce ČR, která již s předstihem eviduje velký zájem vystavovatelů i z řad široké veřejnosti. Pro všechny návštěvníky bude připraveno hned padesát stánků z řad škol a tradičních i osvědčených firmem. Vedle množství informací návštěvníky čekají nejrůznější prohlídky, ukázky a ochutnávky.

V úterý 26. září proběhne další ročník Burz práce a vzdělávání v Olomouckém kraji a jako první přichází na řadu Prostějov, kde se všichni mohou sejít mezi 9.00 -a 17.00 hodinou ve Společenském domě (Komenského 6)). Obě akce nabídnou příchozím efektivní, snadné, a především rychlé získání informací o pracovních podmínkách u významných zaměstnavatelů v daných regionech. Vstup a veškeré poradenství budou zdarma.

„Akce tohoto typu jsou jedinečnou příležitostí pro všechny, kteří hledají práci, stejně jako pro ty, kteří potřebují nové zaměstnance. Pod jednou střechou a na jednom místě mají lidé možnost kontaktovat hned několik zaměstnavatelů najednou. Domluvit si s nimi schůzku, dozvědět se, jaké mají požadavky a jaké nabízejí programy. Burza pomáhá sladit nabídku a poptávku na pracovním trhu,“ láká návštěvníky ředitelka prostějovského Úřadu práce Věra Crhanová.

A na co všechno se mohou návštěvníci těšit? „Určitě přijďte, nebudete zklamaní. Seznámíte se se zajímavými zaměstnavateli nejen z regionu, poznáte jejich výrobní programy, nabídky práce, uvidíte interaktivní expozice. Budete si moct vyzkoušet model formule, ochutnat potravinářské produkty, nechat si změřit zrak, zblízka uvidíte automatizovaného robota a mnoho dalšího,“ zve všechny zájemce Helena Chalánková, ředitelka Okresní hospodářské komory v Prostějově.

 

39 titulka burzaleták burza 1 strana

 

 

39 burzapv

 

 

39 vystavovatele