V minulém vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku jsme vás informovali o nálezu mrtvého muže, který byl objeven na adrese Čunín 24. Bohužel při doplnění textu o fotografii došlo k záměně. Tělo Jiřího Kočího nebylo nalezeno v domě, jehož snímek byl uveřejněn na titulní straně, ale v rekreačním objektu v chatové kolonii.

Na uvedenou záměnu redakci upozornil prostřednictvím našeho facebookového profilu jeden z obyvatelů obce. „Čunín má dvě paralelní řady domovních čísel – popisná čísla a čísla evidenční pro rekreační objekty. Jiří ‚Kočičák‘ Kočí zemřel v chatě evidenční číslo 24. V domku číslo popisné 24 žije pán, který se má na svůj věk celkem čile k světu,“ napsal Večerníku Jaroslav Nedbal, který tím zároveň vysvětlil, jak k této vpravdě nešťastné, nicméně zcela nezáměrné záměně došlo.

Autor textu vycházel z faktu, že mrtvý muž byl nalezen na adrese Čunín 24, o existenci „paralelní řady domovních čísel“ neměl v této souvislosti tušení. Čtenářům, ale zejména majiteli uvedené nemovitosti s číslem popisným 24, se tímto omlouvá a přeje mu do dalšího života hodně zdraví.