Říká se, že peníze jsou vždy na prvním místě. Popravdě řečeno - jsou a nejsou. Jak se to vezme. Ovšem každý z nás si je určitě vědom toho, že bez peněz bychom žít nemohli. Tedy alespoň ne tak, jak si žijeme v dnešní době.

Mít naspořeno nebo spoléhat se alespoň na pravidelný příjem, to není ovšem jen tak, důležité rovněž je, jakým způsobem se o své těžce vydělané peníze staráme. Nebo jak se nám o ně starají odborníci. V současné době, kdy se vysokou inflaci z konce loňského roku nepodařilo dosud zkrotit tak, jak by si ekonomové i běžní občané přáli, je podle mnohých odborníků důležité peníze investovat a nenechávat je ležet ladem někde doma v kredenci nebo pod polštářem. Ovšem pozor, zároveň by si každý, kdo používá internetové bankovnictví, měl dávat náramný pozor, aby mu jeho účet nevysáli podvodníci.

Ano, starat se o své peníze není jednoduché, a navíc při tom musíte být velice ostražití. Snad vám dnešní speciální tematická strana PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku pomůže v rozhodování o tom, jak své peníze chránit nebo je na druhé straně investovat.

 

Tematickou stranu PROSTĚJOVSKO & FINANCE najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který vyšlo v pondělí 6. listopadu