Skutečnost, jež vzbudila nebývalý ohlas. Koncem listopadu 2021 vyrazila romská žena na nákup do OC Kaufland v Okružní ulici. Domů odcházela bohatší o 10 milionů korun! Jak k tomu došlo?

Novopečená milionářka tehdy žila se synem v jednom z panelových domů v ulici Šárka, dle svých slov se bála a chtěla zůstat v anonymitě. Večerník však její identitu znal, a tak jsme se pokusili zjistit, jak astronomická výhra ovlivnila její život.

Iveta P. vyhrála díky stíracímu losu Maxi Černá perla, který koupila ve zdejší trafice. Zpráva se rychle šířila zejména mezi jejími nejbližšími a šťastné výherkyni se rázem začaly ozývat zástupy příbuzných a známých, o nichž řadu let neslyšela. „Netrvalo dlouho a bylo to nesnesitelné. Musela se kvůli tomu odstěhovat do Znojma,“ prozradila nám žena, která dobře zná rodiče výherkyně. Ti stále bydlí v Prostějově a nijak zásadně svůj životní styl nezměnili.

Sama Iveta P. však dle svědectví začala peníze utrácet bezprostředně po výhře. V nejbližší prodejně elektra si koupila největší televizi, která byla v tu chvíli k dispozici. O tom, zda ženě po dvou letech něco z její výhry zůstalo, není Večerníku nic známo. Jisté je, že minimálně drobnému hazardu se věnuje nadále.

Letos v létě se na sociálních sítích pochlubila výhrou jedné ze svých kamarádek v řádu několika desítek tisíc korun.