Náledí a sníh na silnici nezvládla minulý čtvrtek večer řidička Renaultu, která jela z Kostelce na Hané do Čelechovic. Nezvládla řízení a po smyku se ocitla s autem v příkopu. Ona sama skončila v nemocnici, její malé dítě v sedačce na zadním sedadle naštěstí vyvázlo bez újmy.

 

„Ve čtvrtek 18. ledna ve večerních hodinách jela řidička ve vozidle značky Renault od Kostelce na Hané směrem na Čelechovice na Hané. Při jízdě mírnou levotočivou zatáčkou dostala na zasněžené silnici smyk a sjela s vozidlem vpravo do příkopu, přičemž došlo k jejímu zranění. Její nezletilý spolujezdec sedící v dětské autosedačce zraněný nebyl,“ uvedla k nehodě Miluše Zajícová, tisková mluvčí Krajského ředitelství Policie ČR v Olomouci.

Při nehodě došlo navíc k poškození svodidel. „Celková škoda byla předběžně vyčíslena na 50 tisíc korun. Řidička skončila v nemocnici a dechová zkouška vyloučila, že by před jízdou požila alkohol. Nehoda je nadále v šetření policistů z dopravního inspektorátu,“ dodala mluvčí krajské policie Miluše Zajícová.