Mladá řidička Škody Fabie porušila nejzákladnější pravidlo na silnicích. Na křižovatce v Bedihošti totiž nedala z vedlejší komunikace přednost mladému motorkáři, který jel po hlavní. Došlo ke srážce, po které čtyřiadvacetiletý mladík musel být převezen do nemocnice. Policie v souvislosti s tímto případem upozorňuje, aby řidiči dávali pozor na jednostopé účastníky provozu, s oteplením jich bude vyšší počet.

„V pondělí 12. dubna v 10.30 hodin došlo v křižovatce ulic Tovární a Prostějovská v Bedihošti k dopravní nehodě Škody Fabie s motocyklem Honda. Jednadvacetiletá řidička Fabie do křižovatky z Tovární ulice proti dopravní značce „Stůj, dej přednost v jízdě!“ vjela v době, kdy po hlavní komunikaci od Prostějova jel čtyřiadvacetiletý muž na skútru. Podle vlastních slov řidička motocyklistu přehlédla. Muž se snažil střetu zabránit, ale přes vybočení ke středu vozovky se mu to nepodařilo a automobil do motocyklu přední částí narazil,“ informoval František Kořínek, tiskový mluvčí Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje. 

Motocyklista při nehodě utrpěl zranění, se kterým byl převezen do prostějovské nemocnice. Ke zranění dalších osob při dopravní nehodě nedošlo. „Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na třicet tisíc korun. Alkohol u obou řidičů policisté vyloučili provedenými dechovými zkouškami,“ odhalil policejní mluvčí.