Pokazí se vám auto a jste nuceni ho odstavit vedle silnice? To se samozřejmě může stát každému. Otázkou ale je, co uděláme pro to, abychom si co nejdříve zajistili opravu nebo odtah. Majitel vínově červené škodovky však nechal své vozidlo na silnici mezi Bedihoštěm a Prostějovem několik dní. A to se mu vymstilo!

Vybitá skla, poškozená karoserie a vykradený interiér. Zloději či vandalové odstavené vozidlo zcela zplundrovali. Večerník na „nebohou“ škodovku upozornili čtenáři. „Tento autovrak se nachází na silnici v úseku z Bedihoště do Prostějova. Vozidlo tam bylo zaparkované v kompletním stavu od čtvrtka 1. dubna a dnes je tam z něj takové torzo,“ napsali do Večerníku čtenáři Alena a Václav z Bedihoště. „Nevím, zda se jedná o kradené vozidlo, nebo se ho chtěl někdo takovým způsobem zbavit, či se pro poruchu stalo nepojízdné, tak ho tam řidič ponechal, než ho odtáhnou. Každopádně je to šílené, co z toho nezvaní nenechavci dokáží za čtyři dny udělat,“ konstatovali všímaví čtenáři.

Večerník zajímalo, zda o vykradené a zničené škodovce vědí policisté. „O vozidle víme a už jsme v kontaktu s majitelem. Po naší výzvě přislíbil jeho odstranění,“ uvedl stručně František Kořínek, tiskový mluvčí Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje. Do dnešního dne se tak ovšem nestalo...