Vytrestal sám sebe, a to pořádně! Cizinec za volantem Opelu během předminulého víkendu absolutně nerespektoval zákazovou značku, která už nějaký ten týden uzavřela silnici kvůli rekonstrukci ve směru od Čechůvek na Dub nad Moravou. Na stavbě pak autem napálil do rozestavěného mostu a spadl do výkopu! S těžkým zraněním skončil v nemocnici.

„V sobotu 19. června před půlnocí jel pětapadesátiletý cizí státní příslušník s vozidlem Opel Astra po silnici od Prostějova směrem na Dub nad Moravou. Za obcí Hrubčice nerespektoval zákazovou dopravní značku s dodatkovou tabulkou, která oznamovala, že na daný úsek komunikace mohou vjíždět pouze vozidla stavby. Vjel na vyfrézovanou část, pokračoval dál a po pár metrech prorazil pletivo oplocení stavby mostu a s autem spadl do výkopu a čelně narazil do mostní konstrukce,“ informovala Miluše Zajícová, tisková mluvčí Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje.

Cizinec skončil v nemocnici. „Při nehodě se uvedený řidič zranil a byl sanitkou převezen do nemocnice na vyšetření, kde zůstal hospitalizovaný. Dechová zkouška na alkohol byla negativní. Hmotná škoda byla vyčíslena na padesát tisíc korun,“ doplnila Zajícová s tím, že nehoda je stále v šetření.