Večerník podrobně sleduje drastický případ, ke kterému došlo v pátek 16. července ve Stínavě. Malou dívenku napadl toulavý pes a zle ji pokousal v obličeji. Dobrou zprávou je, že po třídenní hospitalizaci ve Fakultní nemocnici Olomouc je už v domácím léčení.

 V krátkosti jen připomeňme, že malá dívenka po útoku psem utrpěla tržné rány v obličeji a byla převezena na urgentní příjem olomoucké nemocnice. Případ vyšetřovali policisté a i nadále ho prověřují jako přestupek. „Šlo o toulavého psa bez majitele, neměl ani čip. Zvíře bylo odchyceno a vzápětí veterinářem utraceno,“ prozradila Miluše Zajícová, tisková mluvčí Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje.

Večerníku se podařilo zjistit, jak to bylo se zraněním malé dívenky ze Stínavy. „Přes oddělení urgentního příjmu byla odeslána na Dětskou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc, kde byla hospitalizována do 19. července. Tam bylo její zranění ošetřeno a došlo i k další léčbě látkami s antibakteriálními účinky. Poté byla dívka propuštěna,“ sdělil exkluzivně Večerníku Adam Fritscher, tiskový mluvčí Fakultní nemocnice Olomouc.