Jak dopadnou volby? Otázka, která by měla zajímat každého z nás. Otázka, na kterou se budou snažit najít odpověď i šéfkomentátor Reflexu, Bohumil Pečinka a odborník na politický marketing, Petros Michopulos v jednom ze svých live podcastů Kecy a politika.

Podcast, který mimo sociální média vstupuje i mezi diváky samotné a umožňuje jejich interakci, probíhá formou hodinové debaty, v níž se autoři nebojí říct své názory a odpovědět na doposud nezodpovězené dotazy. Živému debatování následuje hodinová diskuse pod vedením politologa a externího komentátora Reflexu Petra Sokola.

Těšit se tak můžete na nekorektní live show Pečinky a Michopoluse „oddělující prázdné kecy od skutečné politiky“, která proběhne již tento čtvrtek, 23. září, od 17 hodin v Učebně Václava Havla v budově Filozofické fakulty na adrese Křížkovského 12 v Olomouci.  

Vzhledem ke kapacitě, která je omezena na 80 registrovaných návštěvníků, doporučujeme s registrací neotálet. Již nyní tak můžete učinit na https://bit.ly/Kecy-a-politika-nazivo-olomouc.