Ve dnech 4. až 6. listopadu se Olomoucký kraj představí na 60. jubilejním stavebním a technickém veletrhu STAVOTECH – MODERNÍ DŮM OLOMOUC. Tato akce, která probíhá na olomouckém Výstavišti Flora, se za poslední léta vyprofilovala v největší a nejoblíbenější stavební veletrh na Moravě.

„Těší mě, že se tuto akci podařilo zrealizovat i vzhledem k současné pandemické situaci. Veletrh nabízí bohatý program - zajímavé přednášky k aktuálním tématům v oblasti stavebnictví, vytápění, ale také úspor energií. Stavotech patří k událostem, které by si profesionálové, investoři a individuální stavebníci neměli nechat ujít,“ řekl Jan Šafařík, náměstek hejtmana pro oblast regionálního rozvoje, územního plánování a rozvoje venkova. 

Olomoucký kraj zvolil na veletrhu koncepci prezentace „region vědy, inovací a high-tech oborů“, s hlavní vizí „Vitální kraj s vysokou úrovní kvality života“.

Na stánku se budou prezentovat i dlouholetí partneři v oblasti regionálního rozvoje z našeho regionu, kterými jsou Inovační centrum Olomouckého kraje, Pakt zaměstnanosti Olomouckého kraje nebo krajská hospodářská komora. Chybět nebude ani Okresní hospodářská komora Olomouc, agentura CzechInvest a Svaz průmyslu a dopravy ČR.