Do konce března mohou občané Prostějova a podnikatelé zaslat nominace na ocenění Podnikatel Prostějova. Jednou z kategorií je i Srdcař Prostějova.

Na základě doporučení Komise pro cestovní ruch a podporu podnikání bude každoročně probíhat vyhlašování cen Podnikatel roku. „Smyslem ocenění je nejen vyzdvihnout podnikatele, kteří něco dokázali nebo nezištně pomáhali, ale také prohlubovat vztahy mezi podnikatelským a neziskovým sektorem. Na ocenění Podnikatel roku může být nominována fyzická nebo právnická osoba zastoupená vlastníkem nebo spoluvlastníkem, který má rozhodující vliv na její řízení, a který aktivně působí v jejím vedení,“ sdělil primátor František Jura.

Iniciátorem ocenění je předseda Komise pro cestovní ruch a podporu podnikání Marek Moudrý. „Jsem rád, že došlo ke spolupráci mezi Statutárním městem Prostějovem a Okresní hospodářskou komorou. Jednou z kategorií je Srdcař Prostějova. V rámci této kategorie bychom rádi ocenili společnosti nebo podnikající fyzické osoby, které se významně zapojují do dobročinné, filantropické či jiné činnosti v oblasti společenské odpovědnosti ve prospěch obyvatel města a regionu,“ podotkl k ocenění Marek Moudrý.

Bližší informace k nominaci na Podnikatele Prostějova jsou na webových stránkách Statutárního města Prostějova https://www.prostejov.eu/cs/podnikatel/cena-podnikatel-roku/.