Tak to jste ještě neviděli! Na plumlovském zámku se v sobotu 10. září odehraje divadelní Sněhurka. A ne jen tak ledajaká. V příběhu o ní se dozvíte, co je zač hrozivé Zrcadlo, proč hraje Královna fotbal se zelím nebo jestli nemá sama Sněhurka velká chodidla. To a mnohem víc vám ve svém představení odhalí divadelní skupina Týniště nad Orlicí Temno.

Inscenace Sněhurka - nová generace je vskutku originální. Divadelní skupina Týniště nad Orlicí Temno přijede na plumlovský zámek s poněkud podivuhodným pokračováním tradiční pohádky o Sněhurce. „Nesmrtelná legenda pokračuje! Sněhurka Matka a Královna Matka vypustí do světa své dospívající dcerušky a jejich osudy se znovu dramaticky střetnou!“ popisuje autor hry David Drábek, jehož díla jsou známá zejména pro svou ironii a satiru.

Divadlo láká na neotřelé zápletky a dílčí příběhy. „Co je zač hrozivé Zrcadlo – dozvíte se až v úplném závěru! Tropický ostrov a na něm trpaslíci – ti však nejsou tím, čím se zdají být… Proč hraje Královna fotbal se zelím a proč je jedno to zelí smutné? Nemá Sněhurka poněkud velká chodidla? O čem sní maxipes Charlie a může být největším odborníkem na hity pelikán? A proč všichni tak krásně tančí? Vydejte se s námi za dobrodružstvím! Jedno ucho nezůstane suché a oči nepřestanou žasnout,“ doplňuje Drábek.

Představení se bude hrát v sobotu 10. září od 19:00 hodin.