Rádi jezdíte na kole, ale nevíte, kam byste se vydali tentokrát? Je to jasné, vyrazte na Vrahovický bicykl! Na této akci pro vás budou nachystané minimálně dvě trasy, jednu z nich přitom můžete absolvovat i s dětmi. Z Vrahovic můžete zamířit do Skalky a zpět nebo pojedete do Lobodic a přes Skalku opět zpátky. Sportovní nadšenci by si tuto událost určitě neměli nechat ujít.

Letos Vrahovický bicykl proběhne již posedmé. Tato cykloturistická akce je určena jak pro celé rodiny, tak pro cyklistické fandy, kteří vyhledávají spíše delší trasy. Startuje se individuálně v době od 8:00 do 10:00 hodin u vrahovické restaurace.

„Pro rodiny je určena zejména krátká trasa do Skalky a zpět, která má asi šestadvacet kilometrů a vede většinou po cyklostezkách a polních cestách. Pro zkušenější cyklisty je trasa přes Vrbátky, Grygov a Tovačov do Lobodic, kde je kontrola ve Sportbaru Baďa. Poté přes Skalku, kde je druhá kontrola, zpět. Tato trasa má asi šedesát kilometrů,“ uvádějí pořadatelé akce ve své pozvánce.

Uvedené trasy nejsou značeny, jede se podle mapy za plného provozu. „Co se týká plánované

závodní etapy, tak se nesešlo dost uchazečů a nebudeme tedy budovat kontrolní stanoviště ve Chvalčově. Zůstávají již legendární trasy do Skalky a zpět i dlouhá přes Grygov a Lobodice. Start a cíl je v restauraci U lípy,“ přidal aktuálně Pavel Dopita, hlavní organizátor.

Startuje se v době od 8.00 do 10.00 hodin, jak se kdo dostaví od restaurace „U lípy“ ve Vrahovicích. A pokud dorazíte do cíle z jakékoli z těchto cest do 15:00 hodin, dostanete diplom.

 

KDY: NEDĚLE 26. ČERVNA, 8:00 HODIN

KDE: RESTAURACE U LÍPY, VRAHOVICE

 

25 bycikl letak