Dobré ráno, dnes je čtvrtek 2.4.2020
svátek slaví Erika,
zítra Richard
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram
Post by: Redakce

I v této pohnuté době, kdy si člověk nemůže zajít na oběd či dobrou večeři do restaurace či pohostinství, ale ani do kavárny, přicházíme za vámi s dalším dílem seriálu PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který se věnuje gastronomii.

Post by: Redakce

Tak už po pětašedesáté. Seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku jede zvesela dál, přičemž na startu roku zaznamenal jednu nicotnou změnu. Oproti předcházejícím dílům jej nyní nově nacházíte v každém sudém, nikoliv lichém, čísle tištěného vydání. Naopak stejně jako před mimořádným kláním z Kanárských ostrovů nabízíme dnes opět pohled z cest za město.

Post by: Redakce

Mezi čtenáři stále více populární seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku o gastronomii napsal další díl. V celkovém součtu již třiašedesáté klání, které budete zpočátku tohoto ročníku nacházet vždy v každém lichém čísle tištěného vydání, nabízí po kratší pauze opět pohled z cest za město. Už ve druhé polovině loňského roku jsme rozšířili okruh monitoringu o regionální podniky, jejichž věhlas nás velice zajímal. A jelikož ohlas evidujeme více než pozitivní, pokračujeme dál.

Post by: Redakce

Letos poprvé, ale v celkovém součtu již po dvaašedesáté pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který vloni vyvrcholil speciálním dílem monitorujícím vánoční atmosféru i nabídku ve zdejších kavárnách. A nyní jedeme dál! S potěšením můžeme oznámit, že také v tomto roce se budeme na stránkách nejčtenějšího regionálního periodika dívat na zoubek jak regionálním restauracím, tak místním hostincům a čas od času vám přineseme i nějaký ten bonus. Zpočátku letopočtu 2020 se tak bude dít v každém lichém čísle, přičemž začínáme právě dnes.

Post by: Redakce

Dnes slavíme! Ano, jsou tady další kulatiny, na které dosáhlo populární gastronomické klání. V celkovém součtu vám totiž nabízíme už jubilejní šedesáté pokračování, což je o to silnější důvod k malému zastavení a ohlédnutí se zpět.

Post by: Redakce

Doslova za dveřmi jsou Vánoce, což jsou jak známo nejkrásnější a nejvýznamnější svátky roku. Tentokrát se velmi populární seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku o gastronomii a kvalitě i úrovní služeb v regionu odklonil od svého tradičního úkolu a pro dnešní vánoční dvojčíslo jsme připravili vskutku speciální díl. Ten je přitom posledním v tomto roce. A jelikož končit se má pozitivně, zařadili jsme jako jednašedesáté pokračování takovou malou sondu do vánoční atmosféry. Procházka centrálním náměstím města, ale i jeho přilehlým okolím pak vytvořila příjemný pocit, který stál za to.

Post by: Redakce

Mezi čtenáři stále více populární seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku o gastronomii napsal další díl. V celkovém součtu již devětapadesáté klání, které letos nacházíte v každém sudém čísle, nabízí po kratší pauze opět pohled mezi klasické hostince. Dlouho jsme zvažovali, kam ještě jít, kde jsme nebyli a stojí to za pokus. Nakonec vyhrála pravá hospodská klasika...

Post by: Redakce

Již osmapadesátým kláním dnes pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, v němž se po necelé tři roky věnujeme kvalitě i servisu, který je nám dnes a denně nabízen po celém regionu. Nejen mezi čtenáři je už dostatečně známo, že celý gastrmonitoring je rozdělen na dvě samostatné, vedle sebe probíhající části. Díváme se totiž „na zoubek“ jak klasickým restauracím, tak chceme uspokojit i ty z vás, kteří si raději zajdou spíše na pivo než třeba na večeři do luxusnějšího podniku. Mezitím pro vás čas od času připravíme nějaké to překvapení v podobě návštěvy pizzerie, vegetariánské či zahradní restaurace, klasické „zahrádky“ nebo třeba sondy do Hanáckých slavností či vánočních trhů. Nedávno jsme připravili sérii kavárenských dílů a loni poprvé představili i silvestrovské menu za hranicemi tuzemska. V neposlední řadě máme za sebou už také dva comebacky v podání druhé hodnotící návštěvy. Aktuálně jsme přislíbili, že rozšíříme okruh našich hodnocení a vypravíme se také do oblíbených restaurací a hospod v okolí města. Jako první jsme navštívili restauraci a pivovar U Císařské cesty v Držovicích, dnes se podíváme na plumlovskou přehradu do restaurace Hotelu Zlechov.

Post by: Redakce

Dnes již posedmapadesáté se potkáváme u seriálu, jehož posláním je podívat se na zoubek nejen regionálním restauracím či místním hostincům, ale nahlížíme také pod pokličku kaváren a pizzerií, prostě všech podniků, kde se dá dobře najíst a napít. Čas od času vám pak přinášíme nějaký ten bonus.

Post by: Redakce

 

A máme tu další pokračování oblíbeného seriálu PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který je zaměřený na vše, co se týká regionální gastronomie. V rámci předem daného harmonogramu jsme se dnes již pošesté vrátili v čase , kdy přicházíme se speciální odnoží s příznačným názvem NÁVRAT ZPÁTKY. Tentokrát je díl o to mimořádnější, že jsme nejenže zavítali do diametrálně rozdílných podniků – obyčejného hostince i luxusnější restaurace - současně, ale především se dočkali takřka maximálního hodnocení, což je vskutku výjimečná událost.
Post by: Redakce

A jedeme dál! Po comebackových dílech se vracíme takzvaně „do normálu“ a v celkovém součtu již šestapadesátým kláním pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který od října najdete v každém sudém vydání. Nadále jsme odhodlaní dívat se na zoubek jak regionálním restauracím, tak i místním hostincům, či kaváren a pizzerií, prostě všech podniků, kde se dá dobře najíst a napít. A čas od času vám znovu přinést nějaký ten bonus.

Post by: Redakce

Na začátku druhé půlstovky se seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku o gastronomii zaměřil na kavárenské služby. Jak totiž jistě víte, během posledních dvou a půl let jsme totiž navštívili padesátku zdejších restaurací a hostinců, půltucet z nich dokonce i opakovaně. S příchodem léta jsme se rozhodli pro sondu do podniků, ve kterých se každý z nás rád zastaví nejen na kávu, ale třeba i dobrý míchaný nápoj. Snažili jsme se spočítat, kolik je v Prostějově kaváren. Došli jsme k číslu 12 a je možné, že jsme nějakou opomněli. K minulým dvěma hodnocením z čísla 24 přidáváme dnes mimořádně a oproti plánu další dvě. Poté se skutečně na červenec rozloučíme a na tomto místě najdete oblíbenou stranu opět v srpnu.

Post by: Redakce

Jak jistě víte z předminulého vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, seriál o gastronomii oslavil velké číslo v podobě kulatého jubilea. Ano, navštívili jsme už téměř padesátku zdejších restaurací a hostinců, půltucet z nich dokonce i opakovaně. Zavítali jsme i do takových hostinců, o kterých nebylo co uveřejnit, tak jsme se o to ani nepokoušeli. Ale nic jsme zatím nenapsali o skupině podniků, která se v posledních letech těší stále větší popularitě, a to o kavárnách. Popularitu si tyto podniky zaslouží oprávněně. Tak jako se zlepšila kvalita restaurací, zlepšila se i kvalita kaváren, díky tomu se zvedla jejich návštěvnost, což vedlo ke vzniku nových podniků. Zákon trhu zkrátka funguje, ať se to někomu líbí a jinému nelíbí.

Post by: Redakce
Padesátka! Už to jen samo o sobě zní tak nějak monstrózně a slavnostně. A přesně takto velké narozeniny slaví v dnešním vydání stále více oblíbenější seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku o gastronomii, v němž nahlížíme pod pokličku místních restaurací, hostinců či pizzerií, ale také dalších podniků, kde se dá dobře najíst a napít. Mít padesáté výročí je důvod sám o sobě se zastavit a trochu se ohlédnout zpět. Současně máme pro vás dárek, který můžete vyhrát v soutěži právě u příležitosti tohoto jubilea.
Post by: Redakce
Dnes již po devětačtyřicáté se potkáváme na místě, které má za cíl podívat se na zoubek nejen regionálním restauracím, ale také místním hostincům. Oblíbený gastronomický seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku nacházíte v letošním roce v každém sudém čísle a nejinak je tomu tedy i tentokrát.
Post by: Redakce
A jedeme dál! V celkovém součtu již sedmačtyřicátým kláním pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který letos najdete v každém sudém čísle. Nadále jsme odhodlaní dívat se na zoubek jak regionálním restauracím, tak i místním hostincům a čas od času vám znovu přinést nějaký ten bonus.
Post by: Redakce
Mezi veřejností velmi populární seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku o gastronomii napsal pro dnešní číslo mimořádný díl. V celkovém součtu již osmačtyřicáté klání, které letos najdete v každém sudém čísle, totiž nabízí návštěvu hned čtyři hostinců v jednom! Dlouho jsme totiž zvažovali, kam ještě jít, kde jsme nebyli a stojí to za pokus. Při naší túře pak z nabídek vyplynulo, že abychom byli produktivní, museli jsme učinit vícero pokusů. Nakonec to ale stálo za to.
Post by: Redakce
Šestačtyřicátým kláním dnes pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, v němž se již více jak dva roky věnujeme kvalitě a servisu, který návštěvníkům nabízí regionální gastronomie. A jak je již dostatečně dobře známo, celý monitoring je rozdělen na dvě samostatné, vedle sebe probíhající části. Díváme se totiž „na zoubek“ nejen restauracím, ale chceme uspokojit i ty z vás, kteří si raději zajdou spíše na pivo než na večeři do komfortnějšího podniku. Mezitím pro vás čas od času připravíme nějaké překvapení v podobě návštěvy pizzerie, vegetariánské či zahradní restaurace, monitoringu Hanáckých slavností či vánočních trhů, koncem roku jsme také přispěchali se silvestrovskou sondou do zahraničí. Za sebou už máme také první comebacky v podání druhé hodnotící návštěvy.
Post by: Redakce

V celkovém součtu již třiačtyřicátým kláním dnes pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, v němž se více jak dva roky věnujeme kvalitě a servisu, který návštěvníkům nabízí regionální gastronomie. A jak je čtenářům dostatečně známo, celý monitoring je rozdělen na dvě samostatné, vedle sebe probíhající části. Díváme se totiž „na zoubek“ nejen restauracím, ale chceme uspokojit i ty z vás, kteří si raději zajdou spíše na pivo než na večeři do komfortnějšího podniku. Mezitím pro vás čas od času připravíme nějaké to překvapení v podobě návštěvy pizzerie, vegetariánské či zahradní restaurace, ale také monitoringu Hanáckých slavností a vánočních trhů v Prostějově. Loňský rok navíc vyvrcholil silvestrovským pohledem do zahraničí.

Post by: Redakce

Již dvaačtyřicátým kláním dnes pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, v němž se více jak dva roky věnujeme kvalitě a servisu, který návštěvníkům nabízí regionální gastronomie. Nejen mezi čtenáři už je známo, že celý monitoring je rozdělen na dvě samostatné, vedle sebe probíhající části. Díváme se totiž „na zoubek“ jak regionálním restauracím, tak chceme uspokojit i ty z vás, kteří si raději zajdou spíše na pivo než třeba na večeři do luxusnějšího podniku. Mezitím pro vás čas od času připravíme nějaké překvapení v podobě návštěvy pizzerie, vegetariánské či zahradní restaurace a monitoringu Hanáckých slavností či vánočních trhů. Premiérou pak byla silvestrovská sonda do zahraničí a máme za sebou také první comebacky v podání druhé hodnotící návštěvy.

  • Komínek
  • Basic
  • Naděje Podhorná
  • Kalendář
  • Kendrion
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Přidejte si nás na Facebooku

P2_pomoc_vecernik

Anketa - hlavní

Co říkáte na nezodpovědné jedince, kteří nedodržují vládní nařízení a tím ohrožují sebe i své okolí?

2020 plesy
2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Rozdávají roušky.

Do rozdávání ochranných roušek se zapojila také městská policie a ochrannou pomůcku před koronavirem jste si mohli vyzvednout i přímo na dvoře radnice. Přímo od strážníků se dočkali také obyvatelé domů s pečovatelskou službou. Přidali se také ostatní, pomáhají jednotlivci i celé firmy a další subjekty.

Proboha, co dělal?!

Během minulého pondělí odpoledne zmasakroval starší řidič osobního vozidla Volvo dva elektrorozvaděče v Dolní ulici v Prostějově poté, co v opilosti vyjel ze silnice. Z místa nehody ujel, ale za pár minut jej policisté dohonili na křižovatce ve Svatoplukově ulici. Senior jim nadýchal 0,8 promile...

Osobnost týdne

THUAN DINH DUC

Vietnamský obchodník a majitel prodejny v centru Prostějova je jedním z nejobětavějších pomocníků v této těžké době koronavirového temna. On a jeho manželka ušili a zdarma rozdali již tisíce ochranných roušek.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

630

Uplynulý pátek jsme si připomenuli přesně 630 let od „povýšení“ Prostějova na město. Jak historici ví, stalo se tak udělením práva výročního trhu. Magistrát měl k oslavě výročí připraveno celoroční program, první akce již však musely být odloženy.

Výrok týdne

„MĚLA JSEM I ČTYŘICET ZÁCHVATŮ NĚKOLIK HODIN V KUSE...“

Čtrnáctiletá Vanessa Reiterová musela v životě zvládnout nepříjemnou nemoc, nyní obsadila v krajském kole Dívka roku bronzovou příčku. 

Z_Kalendar