Příjemnou noc, dnes je pátek 22.11.2019
svátek slaví Cecílie,
zítra Klement
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram
Post by: Redakce

Mezi čtenáři stále více populární seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku o gastronomii napsal další díl. V celkovém součtu již devětapadesáté klání, které letos nacházíte v každém sudém čísle, nabízí po kratší pauze opět pohled mezi klasické hostince. Dlouho jsme zvažovali, kam ještě jít, kde jsme nebyli a stojí to za pokus. Nakonec vyhrála pravá hospodská klasika...

Post by: Redakce

Již osmapadesátým kláním dnes pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, v němž se po necelé tři roky věnujeme kvalitě i servisu, který je nám dnes a denně nabízen po celém regionu. Nejen mezi čtenáři je už dostatečně známo, že celý gastrmonitoring je rozdělen na dvě samostatné, vedle sebe probíhající části. Díváme se totiž „na zoubek“ jak klasickým restauracím, tak chceme uspokojit i ty z vás, kteří si raději zajdou spíše na pivo než třeba na večeři do luxusnějšího podniku. Mezitím pro vás čas od času připravíme nějaké to překvapení v podobě návštěvy pizzerie, vegetariánské či zahradní restaurace, klasické „zahrádky“ nebo třeba sondy do Hanáckých slavností či vánočních trhů. Nedávno jsme připravili sérii kavárenských dílů a loni poprvé představili i silvestrovské menu za hranicemi tuzemska. V neposlední řadě máme za sebou už také dva comebacky v podání druhé hodnotící návštěvy. Aktuálně jsme přislíbili, že rozšíříme okruh našich hodnocení a vypravíme se také do oblíbených restaurací a hospod v okolí města. Jako první jsme navštívili restauraci a pivovar U Císařské cesty v Držovicích, dnes se podíváme na plumlovskou přehradu do restaurace Hotelu Zlechov.

Post by: Redakce

Dnes již posedmapadesáté se potkáváme u seriálu, jehož posláním je podívat se na zoubek nejen regionálním restauracím či místním hostincům, ale nahlížíme také pod pokličku kaváren a pizzerií, prostě všech podniků, kde se dá dobře najíst a napít. Čas od času vám pak přinášíme nějaký ten bonus.

Post by: Redakce

 

A máme tu další pokračování oblíbeného seriálu PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který je zaměřený na vše, co se týká regionální gastronomie. V rámci předem daného harmonogramu jsme se dnes již pošesté vrátili v čase , kdy přicházíme se speciální odnoží s příznačným názvem NÁVRAT ZPÁTKY. Tentokrát je díl o to mimořádnější, že jsme nejenže zavítali do diametrálně rozdílných podniků – obyčejného hostince i luxusnější restaurace - současně, ale především se dočkali takřka maximálního hodnocení, což je vskutku výjimečná událost.
Post by: Redakce

A jedeme dál! Po comebackových dílech se vracíme takzvaně „do normálu“ a v celkovém součtu již šestapadesátým kláním pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který od října najdete v každém sudém vydání. Nadále jsme odhodlaní dívat se na zoubek jak regionálním restauracím, tak i místním hostincům, či kaváren a pizzerií, prostě všech podniků, kde se dá dobře najíst a napít. A čas od času vám znovu přinést nějaký ten bonus.

Post by: Redakce

Na začátku druhé půlstovky se seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku o gastronomii zaměřil na kavárenské služby. Jak totiž jistě víte, během posledních dvou a půl let jsme totiž navštívili padesátku zdejších restaurací a hostinců, půltucet z nich dokonce i opakovaně. S příchodem léta jsme se rozhodli pro sondu do podniků, ve kterých se každý z nás rád zastaví nejen na kávu, ale třeba i dobrý míchaný nápoj. Snažili jsme se spočítat, kolik je v Prostějově kaváren. Došli jsme k číslu 12 a je možné, že jsme nějakou opomněli. K minulým dvěma hodnocením z čísla 24 přidáváme dnes mimořádně a oproti plánu další dvě. Poté se skutečně na červenec rozloučíme a na tomto místě najdete oblíbenou stranu opět v srpnu.

Post by: Redakce

Jak jistě víte z předminulého vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, seriál o gastronomii oslavil velké číslo v podobě kulatého jubilea. Ano, navštívili jsme už téměř padesátku zdejších restaurací a hostinců, půltucet z nich dokonce i opakovaně. Zavítali jsme i do takových hostinců, o kterých nebylo co uveřejnit, tak jsme se o to ani nepokoušeli. Ale nic jsme zatím nenapsali o skupině podniků, která se v posledních letech těší stále větší popularitě, a to o kavárnách. Popularitu si tyto podniky zaslouží oprávněně. Tak jako se zlepšila kvalita restaurací, zlepšila se i kvalita kaváren, díky tomu se zvedla jejich návštěvnost, což vedlo ke vzniku nových podniků. Zákon trhu zkrátka funguje, ať se to někomu líbí a jinému nelíbí.

Post by: Redakce
Padesátka! Už to jen samo o sobě zní tak nějak monstrózně a slavnostně. A přesně takto velké narozeniny slaví v dnešním vydání stále více oblíbenější seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku o gastronomii, v němž nahlížíme pod pokličku místních restaurací, hostinců či pizzerií, ale také dalších podniků, kde se dá dobře najíst a napít. Mít padesáté výročí je důvod sám o sobě se zastavit a trochu se ohlédnout zpět. Současně máme pro vás dárek, který můžete vyhrát v soutěži právě u příležitosti tohoto jubilea.
Post by: Redakce
Dnes již po devětačtyřicáté se potkáváme na místě, které má za cíl podívat se na zoubek nejen regionálním restauracím, ale také místním hostincům. Oblíbený gastronomický seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku nacházíte v letošním roce v každém sudém čísle a nejinak je tomu tedy i tentokrát.
Post by: Redakce
A jedeme dál! V celkovém součtu již sedmačtyřicátým kláním pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který letos najdete v každém sudém čísle. Nadále jsme odhodlaní dívat se na zoubek jak regionálním restauracím, tak i místním hostincům a čas od času vám znovu přinést nějaký ten bonus.
Post by: Redakce
Mezi veřejností velmi populární seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku o gastronomii napsal pro dnešní číslo mimořádný díl. V celkovém součtu již osmačtyřicáté klání, které letos najdete v každém sudém čísle, totiž nabízí návštěvu hned čtyři hostinců v jednom! Dlouho jsme totiž zvažovali, kam ještě jít, kde jsme nebyli a stojí to za pokus. Při naší túře pak z nabídek vyplynulo, že abychom byli produktivní, museli jsme učinit vícero pokusů. Nakonec to ale stálo za to.
Post by: Redakce
Šestačtyřicátým kláním dnes pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, v němž se již více jak dva roky věnujeme kvalitě a servisu, který návštěvníkům nabízí regionální gastronomie. A jak je již dostatečně dobře známo, celý monitoring je rozdělen na dvě samostatné, vedle sebe probíhající části. Díváme se totiž „na zoubek“ nejen restauracím, ale chceme uspokojit i ty z vás, kteří si raději zajdou spíše na pivo než na večeři do komfortnějšího podniku. Mezitím pro vás čas od času připravíme nějaké překvapení v podobě návštěvy pizzerie, vegetariánské či zahradní restaurace, monitoringu Hanáckých slavností či vánočních trhů, koncem roku jsme také přispěchali se silvestrovskou sondou do zahraničí. Za sebou už máme také první comebacky v podání druhé hodnotící návštěvy.
Post by: Redakce

V celkovém součtu již třiačtyřicátým kláním dnes pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, v němž se více jak dva roky věnujeme kvalitě a servisu, který návštěvníkům nabízí regionální gastronomie. A jak je čtenářům dostatečně známo, celý monitoring je rozdělen na dvě samostatné, vedle sebe probíhající části. Díváme se totiž „na zoubek“ nejen restauracím, ale chceme uspokojit i ty z vás, kteří si raději zajdou spíše na pivo než na večeři do komfortnějšího podniku. Mezitím pro vás čas od času připravíme nějaké to překvapení v podobě návštěvy pizzerie, vegetariánské či zahradní restaurace, ale také monitoringu Hanáckých slavností a vánočních trhů v Prostějově. Loňský rok navíc vyvrcholil silvestrovským pohledem do zahraničí.

Post by: Redakce

Již dvaačtyřicátým kláním dnes pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, v němž se více jak dva roky věnujeme kvalitě a servisu, který návštěvníkům nabízí regionální gastronomie. Nejen mezi čtenáři už je známo, že celý monitoring je rozdělen na dvě samostatné, vedle sebe probíhající části. Díváme se totiž „na zoubek“ jak regionálním restauracím, tak chceme uspokojit i ty z vás, kteří si raději zajdou spíše na pivo než třeba na večeři do luxusnějšího podniku. Mezitím pro vás čas od času připravíme nějaké překvapení v podobě návštěvy pizzerie, vegetariánské či zahradní restaurace a monitoringu Hanáckých slavností či vánočních trhů. Premiérou pak byla silvestrovská sonda do zahraničí a máme za sebou také první comebacky v podání druhé hodnotící návštěvy.

Post by: Redakce

V celkovém součtu již jedenačtyřicátým kláním pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který vloni vyvrcholil silvestrovským pohledem do zahraničí a letos započal úvodní návštěvou ve stylové restauraci. Nyní se na stránky nejčtenějšího regionálního periodika vrací řádný díl z hospodské části. Také v letopočtu 2019 jsme totiž odhodlaní dívat se na zoubek jak regionálním restauracím, tak i místním hostincům a čas od času vám znovu přinést nějaký ten bonus.

Post by: Redakce

Po takřka dvouměsíční pauze se na stránky PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku vrací oblíbený seriál, který je zaměřený na vše, co se týká regionální gastronomie. A v rámci předem daného harmonogramu jsme se již potřetí vrátili v čase a dnes tak pokračujeme ve speciální odnoži s příznačným názvem NÁVRAT ZPÁTKY.

Post by: Redakce

Dnes je mimořádný den a tak ani není divu, že oblíbený seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku vám přináší vskutku výjimečný díl, který přidáváme oproti původnímu harmonogramu navíc jako bonus. A bylo by neslušné, kdybychom právě na samý závěr roku byli ke komukoliv přespříliš upřímní, proto zařazujeme speciální ohlédnutí za vzpomínkami ze zahraničních cest.

Post by: Redakce

Dnes podruhé jsme se v rámci seriálu PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který je zaměřený na vše, co se týká regionální gastronomie, vrátili v čase. A stálo to za to!

Post by: Redakce

Cesty života nás čas od času svedou do jiné uličky, přičemž leckdy to sice bývá překvapení nemilé, povětšinou si však osud zahraje příjemnou partičku. A právě to druhé je případ dnešního - bonusového - dílu seriálu PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který je zaměřený na vše, co se týká regionální gastronomie.

Post by: Redakce

Jeden z naší dvojice usedl ke stolu s pevným názorem na složení svého menu, druhý si nechal kompletně poradit. Nebyla to součást testu restaurace, ale zkrátka to tak vyšlo.
Přistoupili jsme hned k hlavnímu chodu, což se stalo tak trochu omylem, protože jsme si na naše obvyklé dělení předkrmu nevzpomněli, vlastně vzpomněli, ale až po jídle...

  • Kendrion
  • Fischer Lokomotive
  • Interforst
  • 1
  • 2
  • 3

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Přidejte si nás na Facebooku

Anketa - hlavní

JAK VÁM SE LÍBÍ V HOSTINCI U POSLEDNÍHO HALÍŘE?

Fotbalový sumář
Volejbalová horečka
Prostějovská basketmánie
Hokejový servis
2017 vitejte na svete banner
Speciály Večerníku
2016 jak sel cas banner
2016 stiny minulosti banner

2018 tv pohoda banner

Barometr

Bílá pastelka zabrala.

Jubilejní dvacátá sbírka na speciální služby pro nevidomé, slabozraké a na podporu speciálních výukových programů měla širokou odezvu i mezi dětmi základních škol a studenty středních škol v Prostějově. Dohromady se mezi školní mládeží v Prostějově vybralo 60 328 korun.

Opět bez tiskové konference.

Radní už podruhé za sebou prokázali, že o setkání s novináři zřejmě příliš nestojí. Informace z magistrátu o jednání rady města v úterý 19. listopadu sice došla, jedním dechem ale bylo sděleno, že se tradiční následná tisková konference konat nebude... Vivat transparentnost!

Osobnost týdne

JAN DOLANSKÝ

46 dolanskySpolečně s dalšími známými herci se v prostějovském divadle představil v rámci akce Noc divadel ve hře Perfect Days. Partnery mu byli například Jan Hofman, Lenka Vlasáková a Dana Syslová.

Číslo týdne

 30

Celý minulý týden se logicky nesl ve znamení oslav a připomínek třicátého výročí listopadových událostí roku 1989. Vrcholem všeho byly nedělní oslavy sametové revoluce na prostějovském náměstí T. G. Masaryka.

Výrok týdne

„KDYŽ JSEM SI PŘEČETL  ROZHOVOR S PANEM  ŠLAMBOREM, TAK JSEM  SI MUSEL DÁT SKLENIČKU  STUDENÉ VODY!“

Předseda Oblastního sdružení ODS Prostějov Petr Sokol žasne, jak po třiceti letech někteří vidí sametovou revoluci...

Koordinátor útvaru BESIP pro Olomoucký kraj MIROSLAV CHAROUZ se k současnému stavu na silnici vyjadřuje v exkluzivním rozhovoru na strna 14 hodně kriticky.