Dobrý podvečer, dnes je středa 26.2.2020
svátek slaví Dorota,
zítra Alexandr
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram
Post by: Redakce

A jedeme dál! Po comebackových dílech se vracíme takzvaně „do normálu“ a v celkovém součtu již šestapadesátým kláním pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který od října najdete v každém sudém vydání. Nadále jsme odhodlaní dívat se na zoubek jak regionálním restauracím, tak i místním hostincům, či kaváren a pizzerií, prostě všech podniků, kde se dá dobře najíst a napít. A čas od času vám znovu přinést nějaký ten bonus.

Post by: Redakce

Na začátku druhé půlstovky se seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku o gastronomii zaměřil na kavárenské služby. Jak totiž jistě víte, během posledních dvou a půl let jsme totiž navštívili padesátku zdejších restaurací a hostinců, půltucet z nich dokonce i opakovaně. S příchodem léta jsme se rozhodli pro sondu do podniků, ve kterých se každý z nás rád zastaví nejen na kávu, ale třeba i dobrý míchaný nápoj. Snažili jsme se spočítat, kolik je v Prostějově kaváren. Došli jsme k číslu 12 a je možné, že jsme nějakou opomněli. K minulým dvěma hodnocením z čísla 24 přidáváme dnes mimořádně a oproti plánu další dvě. Poté se skutečně na červenec rozloučíme a na tomto místě najdete oblíbenou stranu opět v srpnu.

Post by: Redakce

Jak jistě víte z předminulého vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, seriál o gastronomii oslavil velké číslo v podobě kulatého jubilea. Ano, navštívili jsme už téměř padesátku zdejších restaurací a hostinců, půltucet z nich dokonce i opakovaně. Zavítali jsme i do takových hostinců, o kterých nebylo co uveřejnit, tak jsme se o to ani nepokoušeli. Ale nic jsme zatím nenapsali o skupině podniků, která se v posledních letech těší stále větší popularitě, a to o kavárnách. Popularitu si tyto podniky zaslouží oprávněně. Tak jako se zlepšila kvalita restaurací, zlepšila se i kvalita kaváren, díky tomu se zvedla jejich návštěvnost, což vedlo ke vzniku nových podniků. Zákon trhu zkrátka funguje, ať se to někomu líbí a jinému nelíbí.

Post by: Redakce
Padesátka! Už to jen samo o sobě zní tak nějak monstrózně a slavnostně. A přesně takto velké narozeniny slaví v dnešním vydání stále více oblíbenější seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku o gastronomii, v němž nahlížíme pod pokličku místních restaurací, hostinců či pizzerií, ale také dalších podniků, kde se dá dobře najíst a napít. Mít padesáté výročí je důvod sám o sobě se zastavit a trochu se ohlédnout zpět. Současně máme pro vás dárek, který můžete vyhrát v soutěži právě u příležitosti tohoto jubilea.
Post by: Redakce
Dnes již po devětačtyřicáté se potkáváme na místě, které má za cíl podívat se na zoubek nejen regionálním restauracím, ale také místním hostincům. Oblíbený gastronomický seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku nacházíte v letošním roce v každém sudém čísle a nejinak je tomu tedy i tentokrát.
Post by: Redakce
A jedeme dál! V celkovém součtu již sedmačtyřicátým kláním pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který letos najdete v každém sudém čísle. Nadále jsme odhodlaní dívat se na zoubek jak regionálním restauracím, tak i místním hostincům a čas od času vám znovu přinést nějaký ten bonus.
Post by: Redakce
Mezi veřejností velmi populární seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku o gastronomii napsal pro dnešní číslo mimořádný díl. V celkovém součtu již osmačtyřicáté klání, které letos najdete v každém sudém čísle, totiž nabízí návštěvu hned čtyři hostinců v jednom! Dlouho jsme totiž zvažovali, kam ještě jít, kde jsme nebyli a stojí to za pokus. Při naší túře pak z nabídek vyplynulo, že abychom byli produktivní, museli jsme učinit vícero pokusů. Nakonec to ale stálo za to.
Post by: Redakce
Šestačtyřicátým kláním dnes pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, v němž se již více jak dva roky věnujeme kvalitě a servisu, který návštěvníkům nabízí regionální gastronomie. A jak je již dostatečně dobře známo, celý monitoring je rozdělen na dvě samostatné, vedle sebe probíhající části. Díváme se totiž „na zoubek“ nejen restauracím, ale chceme uspokojit i ty z vás, kteří si raději zajdou spíše na pivo než na večeři do komfortnějšího podniku. Mezitím pro vás čas od času připravíme nějaké překvapení v podobě návštěvy pizzerie, vegetariánské či zahradní restaurace, monitoringu Hanáckých slavností či vánočních trhů, koncem roku jsme také přispěchali se silvestrovskou sondou do zahraničí. Za sebou už máme také první comebacky v podání druhé hodnotící návštěvy.
Post by: Redakce

V celkovém součtu již třiačtyřicátým kláním dnes pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, v němž se více jak dva roky věnujeme kvalitě a servisu, který návštěvníkům nabízí regionální gastronomie. A jak je čtenářům dostatečně známo, celý monitoring je rozdělen na dvě samostatné, vedle sebe probíhající části. Díváme se totiž „na zoubek“ nejen restauracím, ale chceme uspokojit i ty z vás, kteří si raději zajdou spíše na pivo než na večeři do komfortnějšího podniku. Mezitím pro vás čas od času připravíme nějaké to překvapení v podobě návštěvy pizzerie, vegetariánské či zahradní restaurace, ale také monitoringu Hanáckých slavností a vánočních trhů v Prostějově. Loňský rok navíc vyvrcholil silvestrovským pohledem do zahraničí.

Post by: Redakce

Již dvaačtyřicátým kláním dnes pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, v němž se více jak dva roky věnujeme kvalitě a servisu, který návštěvníkům nabízí regionální gastronomie. Nejen mezi čtenáři už je známo, že celý monitoring je rozdělen na dvě samostatné, vedle sebe probíhající části. Díváme se totiž „na zoubek“ jak regionálním restauracím, tak chceme uspokojit i ty z vás, kteří si raději zajdou spíše na pivo než třeba na večeři do luxusnějšího podniku. Mezitím pro vás čas od času připravíme nějaké překvapení v podobě návštěvy pizzerie, vegetariánské či zahradní restaurace a monitoringu Hanáckých slavností či vánočních trhů. Premiérou pak byla silvestrovská sonda do zahraničí a máme za sebou také první comebacky v podání druhé hodnotící návštěvy.

Post by: Redakce

V celkovém součtu již jedenačtyřicátým kláním pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který vloni vyvrcholil silvestrovským pohledem do zahraničí a letos započal úvodní návštěvou ve stylové restauraci. Nyní se na stránky nejčtenějšího regionálního periodika vrací řádný díl z hospodské části. Také v letopočtu 2019 jsme totiž odhodlaní dívat se na zoubek jak regionálním restauracím, tak i místním hostincům a čas od času vám znovu přinést nějaký ten bonus.

Post by: Redakce

Po takřka dvouměsíční pauze se na stránky PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku vrací oblíbený seriál, který je zaměřený na vše, co se týká regionální gastronomie. A v rámci předem daného harmonogramu jsme se již potřetí vrátili v čase a dnes tak pokračujeme ve speciální odnoži s příznačným názvem NÁVRAT ZPÁTKY.

  • Infos
  • Ples Jevíčko
  • Basic
  • Interforst
  • Kendrion
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Přidejte si nás na Facebooku

Anketa - hlavní

JAK VÁM SE LÍBÍ V ZAHRANIČNÍCH RESTAURACÍCH?

2020 plesy
2017 vitejte na svete banner
Speciály Večerníku
2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Domy po cikánech zmizí.

Až tři miliony korun hodlají v Hradčanech-Kobeřicích investovat do demolice ohyzdných nemovitostí, které v obci zůstaly po vystěhování nepřizpůsobivých občanů a jsou zcela neobyvatelné. Po zbourání domů hodlají místní zastupitelé na uvolněném místě vybudovat okrasný park.

Radary zpět do akce!

V tichosti a režimu přísného utajení upekli prostějovští radní plán, dle něhož se v co nejzazší době má na silnicích opět měřit formou tzv. ptačích budek Ty jsou přitom již dobrých devět roků mimo provoz a v posledních letech se mluvilo o jejich zcela odlišném využití. A ejhle, bude se prý znovu fotit!

Osobnost týdne

JIŘÍ VYKOUKAL
06 pawlovska

To jsou věci! Sportovní manažer Jestřábů se uplynulou sobotu vrátil po osmi sezónách na led a ve věku, kdy brzy oslaví 49. narozeniny, se stal nejstarším hráčem historie, který oblékl dres Prostějova v soutěžním utkání.

Číslo týdne

104

Úctyhodných sto čtyř roků se takřka dožila Josefa Schlesingerová, která byla nejstarší občankou města Prostějova. Minulé úterý bohužel její srdce dotlouklo.

Výrok týdne

„DVA MĚSÍCE JEDL MIXOVANOU STRAVU“

U Okresního soudu v Prostějově vypovídala v případu Jiřího Otáhala alias „kanibala“ jeho exmilenka. A z některých slov šel mráz po zádech…