Strážníci městské policie měli minulou středu co dočinění s troufalou a velice zkušenou zlodějkou. Ta se po vydařené krádeži vrtačky v jednom ze supermarketů na místo činu vrátila za pár hodin znovu. Druhá zlodějna jí už ale nevyšla, neboť ji ochranka poznala a následně předala policistům. 

„Notnou dávku drzosti předvedla ve středu 26. ledna v jednom z prostějovských supermarketů třicetiletá žena. V odpoledních hodinách nejprve z regálu na prodejní ploše odcizila Aku vrtačku v hodnotě 2 999 korun a z obchodu se jí podařilo i s lupem odejít. Posilněná sebevědomím, že jí krádež prošla, se o dvě hodiny později vrátila na stejné místo činu. Návrat jí ale tentokrát nevyšel a ostraha obchodu ji zastavila a předala městské policii,“ sdělil Petr Zapletal, tiskový mluvčí Městské policie Prostějov.

Jak záhy vyšlo najevo, zlodějka měla s podobnými činy už bohaté zkušenosti. „Přivolaná hlídka po ověření osobních údajů pachatelky zjistila, že se dotyčná žena dopouští krádeží opakovaně. Celý případ byl oznámen a předán k dalším úkonům Policii ČR,“ dodal mluvčí prostějovských strážníků Petr Zapletal.