Zpěvačka a skladatelka Ashena Brennerová chce vydat svůj první oficiální videoklip. Pro prostějovské fanoušky hudby známá zpěvačka si k této události vybrala nadcházející Vánoce, které má ze všech událostí roku nejraději. S realizací ale potřebuje pomoct a rozhodla se požádat širokou veřejnost. Aby vánoční klip vznikl, jak se sluší a patří, potřebuje dostatek finančních prostředků. A pomoct může kdokoliv přes známou platformu donio. V současné chvíli má z požadovaných třiceti tisíc korun vybráno necelých pět. Pomůžete?

 

Svou případnou pomocí pomůžete nejen týmu Asheny, který tvoří hudební producent a skladatel Ladislav „Lery“ Čech, kameraman Marek Gerhard a režisér, scénárista a takzvaná hlava celé akce Michal „Miki“ Grepl, ale i kostel Narození Panny Marie v Konici, kde se bude videoklip natáčet a kde začala zpívat. „Ráda bych takto odměnila všechny, kteří pomáhají jedné malé zpěvačce z malého města. Vydat videoklip by bylo splnění mého velkého snu,“ doplnila sama zpěvačka.

Celý příběh k vánočnímu videoklipu najdete právě na platformě donio.cz, kde můžete libovolnou částkou na jeho realizaci přispět. I Večerník přináší jeho krátkou část. „V životě měla Ashena dost štěstí na lidi okolo sebe. Když si vysnila vydání CD, potkala úžasného producenta, skladatele i textaře a spisovatele pana Ladislava Čecha, který jí sen splnil. A rovnou dvakrát. (v roce 2017 a 2020) Pan Čech Ashenu následně seznámil s fotografem a kameramanem Markem Gerhardem, který má v portfoliu nádherné fotky i videa. A ten stál u zrodu filmu Fotbalový Skřítek, který byl rovněž snem jednoho skromného muže jménem Michal Grepl – nynější Ashenin kreativní manažer.“