I v letošním roce proběhne v Kolářových sadech u hvězdárny akce City Piknic, která je určena pro všechny milovníky dobrého jídla, pití, hudby i odpočinku v přírodě. Oblíbený happening pro všechny věkové skupiny nabídne opět bohatý doprovodný program v podobě různých koncertů, tance, meetingů i současného umění. Po programu v parku bude pokračovat after party v klubu Družba.

 

Hlavní myšlenkou městského pikniku je užít si pohodu a zábavu se svými blízkými. A stejně jako v letech minulých, tak i letos se můžete těšit na pokrmy a nápoje různých chutí, které si pro příchozí připraví místní podniky. Scházet nebude kvalitní káva z podniku Cannal Coffee či občerstvení z Pan Burger. V rámci hudebního programu se můžete těšit na řadu umělců, kteří se představí nejen v parku, ale následně i v klubu Družba. V doprovodném programu nebude chybět také exhibice graffiti olomoucké skupiny BFAM BOYZ.

Na sobotu si tak připravte deky, židličky, stolečky, sluneční brýle, pozvěte své kamarády a vyrazte do parku strávit sobotní den, který toho nabídne opravdu hodně. Jediné, co by mohlo akci ohrozit, je nepříznivé počasí. Vstup na akci je zcela zdarma.  

 

KDY: SOBOTA 5. SRPNA, 10:00 HODIN

KDE: PARK V KOLÁŘOVÝCH SADECH