Kdo z chlapů se nepohádal se ženou, což? Ovšem řešit každý spor jako mladík z Prostějova, kterého nakonec museli uklidnit až strážníci městské policie, to je určitě neomluvitelné. Po drsnější výměně názorů s přítelkyní totiž muž prokopl skleněnou výplň dveří! A důvod k přivolání policejní hlídky byl na světě...

Strážníci v neděli 28. března chvíli před půlnocí řešili případ, kdy došlo k poškození dveří. Celou událost měl na svědomí pětadvacetiletý muž. Ten se pohádal se svou přítelkyní a následně odešel z bytu. Jeho velké naštvání odnesly při odchodu vchodové dveře do bytového domu. Nohou úmyslně kopl do jejich skleněné výplně ve spodní části. Tím došlo k rozbití skla o rozměru asi padesát krát padesát centimetrů. Hlídce se na místě mladík ke všemu, co provedl, přiznal,“ uvedl Petr Zapletal, tiskový mluvčí Městské policie Prostějov.

Přesná výše škody na prokopnutých dveřích nebyla prozatím vyčíslena. „Naštvaný muž přislíbil, že vše uhradí. Svým jednáním je podezřelý z přestupku proti majetku a vzniklá událost bude dořešena u správního orgánu,“ doplnil mluvčí prostějovských strážníků.