Ve značně podroušeném stavu navštívila jedno z prostějovských kasin devětadvacetiletá žena. Její chování zdaleka neodpovídalo normám tohoto zařízení, kam si spořádaní občané chodí odpočinout a prohrát poslední kalhoty.

Žena vybuřovala a slovně i fyzicky napadala ostatní návštěvníky podniku. Na výzvu strážníků, aby se uklidnila, vůbec nereagovala. Její agresivita se naopak stupňovala. Jednomu z hráčů, o němž si asi myslela, že on na ni zavolal muže zákona, vytrhla z ruky mobilní telefon a mrštila jím na zem.

„Hlídka se pokusila opět s použitím zákonné výzvy ženu uklidnit, avšak marně. Agresorka začala šermovat rukama před obličejem strážníka, své emoce nezvládla a plivla mu do obličeje,“ prozradil vrchní inspektor oddělení prevence kriminality Městské kriminality Petr Zapletal a dodal: „Zasahující hlídce nezbylo nic jiného než s pomocí donucovacích prostředků ženě nasadit pouta.“

S 1,71 promile alkoholu v krvi potom agresivní žena skončila na záchytce v Olomouci. Svoje chování bude následně muset vysvětlit u správního orgánu, kde se bude zodpovídat z přestupku proto veřejnému pořádku a občanskému soužití.